Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez mennyire érthető és jogos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire érthető és jogos a részemről?

Figyelt kérdés

Benne vagyok egy szeretői kapcsolatban, ahol egyikünk sem független. A szeretőm azonban úgy érzem, hogy egy közös ismerősünknek is mintha csapná a szelet. Az irodaház étteremébe őt is lehívja velem együtt, flörtölget vele előttem is. Engem ez nagyon zavar és ilyenkor szívem szerint ott hagynám mindkettőt. A közös ismerősnek nem teszik úgy, mint férfi, ezt biztosan tudom.

Én azonban szomorú leszek ilyenkor, én mindig vigyázok arra, hogy ne tegyem direkt féltékennyé a másikat.

Mennyire jogos a rossz érzésem?

Most az erkölcsi prédikáción lépjünk túl, nem erről szól a kérdés.

2022. okt. 20. 21:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
81%
Ha direkt csinálja a jelenlétedben akkor vagy azt akarja leplezni ami köztetek van... vagy szándékosan bánt! Számodra egyik opció sem nyerő. Ugyanis vagy nagyon fél a lebukástól vagy egy érzéketlen pöcs, aki háremet, rajongókat tart és téged is ugyanúgy használ, mint a feleségét és a többi nőt.
2022. okt. 21. 13:35
 22/23 A kérdező kommentje:

20, nincs szükségem részvétre. Pláne egy olyan enberére, akinek halvány lila dunsztja sincs arról, hogy miért alakult ki ez a viszony…csak a saját frusztrációdat éled meg…

A többieknek nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Fogom neki jelezni a problémát…! Ha jogom van hozzá, ha nincs, nekem rosszul esik, tehát jelzem. Aztán meglátjuk erre mit lép. Valóban érzelmileg vagy nem veszi észre, vagy nem érdekli, hogy mit okoz….

2022. okt. 21. 16:48
 23/23 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem felrakott téged egy bizonyos polcra és úgy viszonyul hozzád, amennyire az magasan van... Tehát, számára szerető vagy, aki előtt felvállalja a szoknyapecér énjét, vagy mert abszolút hidegen hagyják az érzéseid, vagy mert meg akarja mutatni, hányadik vagy a rangsorban. Vagy akár mindkettő...
2022. okt. 21. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!