Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire érthető és jogos a részemről?
Benne vagyok egy szeretői kapcsolatban, ahol egyikünk sem független. A szeretőm azonban úgy érzem, hogy egy közös ismerősünknek is mintha csapná a szelet. Az irodaház étteremébe őt is lehívja velem együtt, flörtölget vele előttem is. Engem ez nagyon zavar és ilyenkor szívem szerint ott hagynám mindkettőt. A közös ismerősnek nem teszik úgy, mint férfi, ezt biztosan tudom.
Én azonban szomorú leszek ilyenkor, én mindig vigyázok arra, hogy ne tegyem direkt féltékennyé a másikat.
Mennyire jogos a rossz érzésem?
Most az erkölcsi prédikáción lépjünk túl, nem erről szól a kérdés.
20, nincs szükségem részvétre. Pláne egy olyan enberére, akinek halvány lila dunsztja sincs arról, hogy miért alakult ki ez a viszony…csak a saját frusztrációdat éled meg…
A többieknek nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Fogom neki jelezni a problémát…! Ha jogom van hozzá, ha nincs, nekem rosszul esik, tehát jelzem. Aztán meglátjuk erre mit lép. Valóban érzelmileg vagy nem veszi észre, vagy nem érdekli, hogy mit okoz….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!