Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire érthető és jogos a részemről?
Benne vagyok egy szeretői kapcsolatban, ahol egyikünk sem független. A szeretőm azonban úgy érzem, hogy egy közös ismerősünknek is mintha csapná a szelet. Az irodaház étteremébe őt is lehívja velem együtt, flörtölget vele előttem is. Engem ez nagyon zavar és ilyenkor szívem szerint ott hagynám mindkettőt. A közös ismerősnek nem teszik úgy, mint férfi, ezt biztosan tudom.
Én azonban szomorú leszek ilyenkor, én mindig vigyázok arra, hogy ne tegyem direkt féltékennyé a másikat.
Mennyire jogos a rossz érzésem?
Most az erkölcsi prédikáción lépjünk túl, nem erről szól a kérdés.
Szerintem eszébe sem jut, hogy ez nekem rosszul esik….
Nem hoztam fel a témát, pontosan azért, mert nem egyértemű, hogy van e bármi jogom féltékenynek lenni….
Ennek ellenére, fordítva én mindig figyelek erre…
Én mint nő és volt szerető írom, hogy nem jogos
Nem vagytok kapcsolatban, csak szex kapcsolatban. Az hogy tudtok mellette beszélgetni, jól kijottok egymással stb az csak plusz
Ha akar , rajtad kívül is szerelhet bárki mással. Azért vagy szerető mert ez egy kötetlen titkos kapcsolat. Nem tartozik neked elszámolással
Csak az ért, aki azt válaszolja igazad van?
Én értem a féltékenységedet, csak nincs jogod neki szólni, számonkérni.
A felesége kivétel ez alól a féltékenység alól? Ő ne legyen féltékeny a te férjedre?
Az a baj, hogy nem csak szeretőd van, teljesen kettős életet élsz. Van az életed a pároddal és egy elképzelt életed a szeretőddel.
Hogyhogy miért csinálja ezt? Mert nem szerelmes sem a feleségébe, sem beléd, ezért szívesen flörtölget még más nőkkel is, mit kell ezen magyarázni?
Te nem vagy a párja, nem tartozik feléd sem hűséggel, sem felelősséggel, csak szexre tart. Olyan furcsa, hogy ezt nem látod.
Nem jogos, és még fontosabb, hogy nem is érthető...
Szomorú ez, de csak azt kapod, amit te is teszel mással. Elhiszem, hogy rossz érzés, de bennem nem támad részvét. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!