Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez mennyire érthető és jogos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire érthető és jogos a részemről?

Figyelt kérdés

Benne vagyok egy szeretői kapcsolatban, ahol egyikünk sem független. A szeretőm azonban úgy érzem, hogy egy közös ismerősünknek is mintha csapná a szelet. Az irodaház étteremébe őt is lehívja velem együtt, flörtölget vele előttem is. Engem ez nagyon zavar és ilyenkor szívem szerint ott hagynám mindkettőt. A közös ismerősnek nem teszik úgy, mint férfi, ezt biztosan tudom.

Én azonban szomorú leszek ilyenkor, én mindig vigyázok arra, hogy ne tegyem direkt féltékennyé a másikat.

Mennyire jogos a rossz érzésem?

Most az erkölcsi prédikáción lépjünk túl, nem erről szól a kérdés.

2022. okt. 20. 21:39
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Szerintem eszébe sem jut, hogy ez nekem rosszul esik….

Nem hoztam fel a témát, pontosan azért, mert nem egyértemű, hogy van e bármi jogom féltékenynek lenni….

Ennek ellenére, fordítva én mindig figyelek erre…

2022. okt. 20. 21:58
 12/23 anonim ***** válasza:
90%

Én mint nő és volt szerető írom, hogy nem jogos

Nem vagytok kapcsolatban, csak szex kapcsolatban. Az hogy tudtok mellette beszélgetni, jól kijottok egymással stb az csak plusz

Ha akar , rajtad kívül is szerelhet bárki mással. Azért vagy szerető mert ez egy kötetlen titkos kapcsolat. Nem tartozik neked elszámolással

2022. okt. 20. 22:04
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak szeretők vagytok. Semmi jogod féltékenynek lenni.
2022. okt. 20. 22:04
 14/23 anonim ***** válasza:
89%
Ha jogos ha nem annyit azért tudsz tenni, hogy szólsz neki ha a másik nővel akar menni akkor menjen, de Te nem mész velük. Nem vagy kíváncsi arra ahogy próbálkozik nála. Tiltani nem tudod neki de reszt venni sem muszály benne.
2022. okt. 20. 22:27
 15/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, igen te értesz azt hiszem! Én amúgy nagyon kedvelem azt a nőt, de azt nagyon rossz átélni, ahogy flörtöl vele. Nem is értem, komolyan….:( akkor legalább tegye úgy, hogy ne lássam. Miért csinálja ezt?
2022. okt. 20. 22:38
 16/23 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező nem tudom miert csinálja. Talán direkt, hogy lásd mekkora csődör, hogy egy macsó stb...de nem biztos. De bunkóság tőle az igaz. Amint írtam, egyszerűen ne vegyél részt ebben aztán majd választania kell, veled megy vagy vele. Ha meg esetleg vele akkor vond le a következtetést.
2022. okt. 20. 23:21
 17/23 anonim ***** válasza:
74%
szerintem beszéld meg vele. ha jó a kapcsolatotok, akkor ezt a kérdést meg lehet beszélni
2022. okt. 20. 23:57
 18/23 anonim ***** válasza:
92%

Csak az ért, aki azt válaszolja igazad van?

Én értem a féltékenységedet, csak nincs jogod neki szólni, számonkérni.

A felesége kivétel ez alól a féltékenység alól? Ő ne legyen féltékeny a te férjedre?

Az a baj, hogy nem csak szeretőd van, teljesen kettős életet élsz. Van az életed a pároddal és egy elképzelt életed a szeretőddel.

2022. okt. 21. 00:14
 19/23 anonim ***** válasza:
90%

Hogyhogy miért csinálja ezt? Mert nem szerelmes sem a feleségébe, sem beléd, ezért szívesen flörtölget még más nőkkel is, mit kell ezen magyarázni?

Te nem vagy a párja, nem tartozik feléd sem hűséggel, sem felelősséggel, csak szexre tart. Olyan furcsa, hogy ezt nem látod.

2022. okt. 21. 07:42
 20/23 anonim ***** válasza:
65%

Nem jogos, és még fontosabb, hogy nem is érthető...

Szomorú ez, de csak azt kapod, amit te is teszel mással. Elhiszem, hogy rossz érzés, de bennem nem támad részvét. :(

2022. okt. 21. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!