Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ezek után tudna olyan ajánlani az exed, hogy
vissza menj hozzá?
Figyelt kérdés
Nyolc éves kapcsolat után többször átvert, megcsalt, majd otthagyott egy férfiért, akivel fél év után gyereket csináltak és meg is szülte neki. Eltelt két év, ők szétmentek, az ex meg vissza akarja könyörögni magát. Elméleti kérdés, de ilyen esetben lenne bármi, amivel vissza tud csábítani? Tegyük fel, hogy azóta sem nagyon találtál társat. A kérdés elméleti, tehát minden szélsőséges válaszra kíváncsi vagyok. Például, hogy valaki visszamenne csak szexre vagy akkor menne vissza, ha a csaj tényleg minden kívánságát teljesíti, bármi. Tudna olyat mondani vagy tudna olyan élethelyzet adódni, hogy vissza menj? Vagy ha mondjuk olyan helyzetbe kerülnél, hogy pár hónapra biztosan utcára kerülnél, ha nem mész vissza, akkor hogy döntenél?
2022. okt. 6. 09:26
1/9 anonim válasza:
Ott kezdődik, hogy jó eséllyel azt sem tudnám két év után, hogy mi van vele, nemhogy alkalmat adjak neki könyörögni bármiért is.
Szóval nem lenne ilyen, mert nem lennék képben nála.
2022. okt. 6. 09:39
2/9 anonim válasza:
Jaja tiltás és egyébként is én már nem ott élek, ahol régen, el se érne bármilyen ex szerencsére. Nekem nincsenek vágyaim, amihez az kell, hogy kvázi kikényszerítsem egy kiszolgáltatott nőtől, aki nem is akarja csak épp összeomlott az élete, hiába az exem, ez egyszerűen gusztustalan számomra, nem ilyen ember vagyok.
Hajléktalan meg tuti nem leszek a közeljövőben.
2022. okt. 6. 09:48
3/9 anonim válasza:
Nem tudom, milyen lehet az utcán élni, de inkább azt választanám, mint hogy ezek után egy ilyen nőt visszafogadjak.
2022. okt. 6. 10:41
4/9 anonim válasza:
Ezt 3 éve a férjem exe ugyanígy eljátszotta. A sztori dettó ugyanez, csak a palija nem hagyta el. Ő megszökni akart külföldről a pulyával együtt a férjemhez vissza. Csak ugye mi már akkor együtt éltünk. A férjem elhajtotta, közölte vele, hogy ne is keresse többet, mert túl lépett rajta végleg. Aztán a csaj letiltotta és hála istennek azóta is bottal üthetjük a nyomát. Az elősztori szintén ugyanez volt, hogy éveken keresztül folyamatosan viszonyt folytatott egy csávóval külföldön, közben haza járt a páromhoz néhány havonta húzni őt anyagilag. Valószínűleg a csávója veri őt meg egy agresszív állat lehet, de hát így járt. Végül is, ha ő nem akar két fszt egyszerre megülni, akkor a férjemet sose ismerem meg és a kislányunk se születik meg.
2022. okt. 6. 11:50
5/9 anonim válasza:
A volt páromat az exe megcsalta, kisemmizte, az asszony szüleinél laktak, úgy kitette, mint macskát....
Gyerektartást nem kérte, kijelentette, hogy ennyit és ennyit!
Az én drága volt párom mindezek ellenére tartotta/tartja vele a kapcsolatot, nem, nem csak a gyerekről beszélgetnek.
Az exe kb mindenbe is beleszólhat.
Nos, ha neki tennéd fel a kérdést, készseggel vissza fogadná, sőt.
:(
2022. nov. 8. 14:50
6/9 anonim válasza:
Nem tartanám vele a kapcsolatot így fel se merülne, hogy ujrakezdjük.
2022. nov. 9. 08:11
7/9 anonim válasza:
Mivel rajottem hogy nelkule is megvagyok nem lenne mar ra szuksegem , mivel le zartam magamban regota nincs semmilyen erzelmem mar.
2023. márc. 12. 13:48
8/9 anonim válasza:
Jol sejtem, jerdrzo, hogy te keresed az urugyet, hogy visszamehess ehhez a nohoz, csak a gyomrod egyelore meg nem veszi be? Ha kesobb ugyanugy jarsz vele, mint most, nagyon fogod magad utalni.
2023. márc. 12. 14:52
9/9 anonim válasza:
Lesz veled is egy közös gyereke, aztán megint lelép es otthagyja neked mind a kettőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!