Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nős férfiak, akik csaljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfiak, akik csaljátok az asszonyt, miért táncoltok vissza egy nőtől?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy csalja az asszonyt, más nőktől is hallottam már, akik voltak vele.

Nekem csapja a szelet több éve, mindig azzal jön, hogy csak szexet akar, nem hagyná el az asszonyt. De velem nem fekszik le végül soha, a végén mindig magamról faggat, a jövőbeli terveimről. A gondjait megbeszéli velem, találkozókat szervez.

Miért adja a nagy dumást, ha végül pont azt nem teszi meg?

2021. okt. 28. 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Nyugi, nem fogja érted elhagyni a nőjét.
2021. okt. 28. 16:34
 2/8 anonim ***** válasza:
22%
Mert impotens. 🤷‍♂️
2021. okt. 28. 16:41
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

Aki a legyet is röptében, csak téged nem, az nem tekint rád vonzó nőként valamilyen okból.

De talán nem is baj, nem tudom, miért kuncsorogsz foglalt férfi után? Kétségbeesés lvl 100 vagy mi az oka?

Foghatnál magadnak szabad férfit is, csak azért kérdezem.

2021. okt. 28. 17:05
 4/8 anonim ***** válasza:
11%
Mert csak ettől lesz orgazmusa az asszonyon fekve.
2021. okt. 28. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak hülyít, mint a többi ribizlit, de téged kicsit tovább. Nem azért, mert szeret, hanem mert veled ezt is megteheti. Sajnálom, szerintem ez a szomorú igazság!...
2021. okt. 28. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
Van itt sok szkeptikus. Nekem is volt ilyen pasi, sokáig nem értettem én se. Végül csak egy magyarázat maradt: én nem hagytam hidegen érzelmileg, ezért velem nem kockáztatta meg a szexet. Persze le leszek pontozva, de én tudom, hogy közel volt az öngyilkossághoz és még ezer dolog, ami miatt tudom, hogy érzelmei voltak felém. Azt mondta, azért nem lehet köztünk semmi, mert nem lenne vége soha. Addig 2 éven át azt hallgattam, hogy csak szexet akar.
2021. okt. 29. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:
57%

"Miért adja a nagy dumást, ha végül pont azt nem teszi meg?"

Az az igazán ciki, mikor még üríteni sem vagy jó, csak lelki szemetesnek.

2021. okt. 29. 17:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Impotencia. Aki attól fél, hogy beléd szeret, azt jobb ha kerülöd. Tehát az impotencia a jobbik megoldás. A nyekergés egy ilyen kapcsolatban, csak az idegeket borzolja.
2021. okt. 30. 04:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!