Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet leküzdeni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet leküzdeni az idegességet?

Figyelt kérdés

Bizonyos helyzetekben nagyon hirtelen ideges leszek. Le lehet ezt küzdeni?

Van valamilyen módszer arra, hogy hogy maradhatnék nyugodt, ha pl bejelenti a párom, hogy megcsalt? Hogy lehet ezt hidegvérrel kezelni? Nem akarom hogy lássa rajtam hogy mennyire megbántott.

2022. okt. 1. 20:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az agyelöntős borzalomra gondolsz?
2022. okt. 1. 20:46
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Miből gondolod hogy be fogja jelenteni?
2022. okt. 1. 20:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha komolyabb indulatkezelési problémáid vannak, akkor azzal szakemberhez fordulj. Itt csak általános tanácsot tudsz kapni, ami azért valamennyire segíthet, de komoly problémát nem old meg. Pl. ha érzed, hogy kezdesz ideges lenni, ne indulatból reagálj. Vegyél pár mély lélegzetet, próbálj meg kicsit lehiggadni és amennyire lehet, maradj racionális.

A megcsalásos példádra reagálva pedig nem gáz, ha látszik rajtad, hogy megbántott. Nem leszel attól gyenge, hogy vannak érzéseid, nem kell úgy tenni, mintha nem is érdekelne. Persze jó, ha higgadt maradsz és nem kezdesz el üvöltözni és nem leszel aggresszív, de az teljesen normális, ha rosszul érint.

2022. okt. 1. 21:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Legyél sztoikus. Ezt gyakorolni kell. Röviden a filozófia lényege: Nincsen hatásod minden eseményre, de a döntés, hogy hogyan reagálsz ezekre az a te kezedben van. Tökéletes uralmat úgy sem fogsz tudni soha gyakorolni az érzelmeid felett, de el lehet jutni egy ránézésre hideg, érezelemmentes, megingathatatlan állapotot, ami nem fedi a valóságot, mert nyilván tombolsz belül, csak nem mutatsz belőle meg semmit a külvilágnak. Ha ezt szeretnéd.
2022. okt. 1. 21:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bevált komolyan az a kozhely hogy eloszor számolj el magadban tízig.
2022. okt. 1. 22:41
 6/11 A kérdező kommentje:
De nem ütök csapok meg földhöz vágok… Amugy is nö vagyok ugyhogy ilyen szóba se jön. Csak örlödök meg remegek… Ezen kéne urtá lennem. Irigylem azokat akik simán tultedzik magukat ilyeneken. Nekem meg semmi tartásom.
2022. okt. 1. 23:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Az idegességgel csak magadnak ártasz.

Hogy viselkednél, ha lenne tartásod?

2022. okt. 2. 09:38
 8/11 A kérdező kommentje:

Igen tudom ezért akarok váltuztatni rajta. Csak nem megy. Egyszerüen elfog az ideg.

Akinek tartása van szerintem nem pánikol be, nem sir rajta. Vagy legalabbis vissza tudja tartani addig amig egyedül nem lesz. De nekem ez sajnos nem megy.

2022. okt. 2. 09:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Kerüld azokat az embereket, akik idegesítenek. Csak nyerhetsz, ha nem lesznek a közeledben.
2022. okt. 2. 10:19
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Te most tényleg azt kérdezed, hogy hogyan tudnád lekűzdeni az idegességet ha bejelenti a pasid, hogy megcsalt? Wao!

Jól pofon vágod és nagyságosasszonyként kivonulsz onnan ahol épp vagy. Ja és felmutatod közben a középsőujjad miközben haladsz.

2022. okt. 2. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!