Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám az idegességet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám az idegességet leplezni, ha egy lányt szeretnék randira hívni?

Figyelt kérdés
A barátaim nem akarják elhinni, hogy ideges vagyok, amikor szép lányokkal beszélek. Most semmi egoizmus (hisz, így a kérdés sem létezne), de a barátaim szerint nagyon jól szoktam flörtölni a szaktársaimmal és egyéb lányokkal az egyetemről, akik szerintük nagyon szépek. Általában ez a személyiségem, akkor szokott eljönni, amikor tudom, hogy szép a lány és jó érzés, amikor egymást hülyítjük, mert tudjuk, hogy nem akarunk egymástól semmit, ezért szabadabbak lehetünk a beszédben. Értem itt az okokat: van barátja, jóval idősebb nálam (egyik lány akivel így beszélek 30 én 21). Viszont totál nem tudom elővenni ezt az énem, amikor komolyra fordul a dolog, mert nem akarom elrontani egy lánynál, aki mindenben passzol hozzám. Most emiatt irtam ki a kérdést, mert szeretnék randira hívni egy lányt, de előtte csak beszélgetek vele, viszont eddig csak annyiban merült ki a dolog, hogy milyen lesz a vizsgaidőszak...

2020. nov. 6. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Bevallanam, hogy izgulok. Sokkal lazabb dolog vallalni, es altalaban megkonnyebbules.
2020. nov. 6. 18:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagy levegőt veszel, és megkérdezed, hogy valamikor lenne-e kedve elmenni veled meginni egy kávét. Vagy hogy tudsz egy jó programot, és elkísérne-e.
2020. nov. 6. 19:09
 3/3 anonim ***** válasza:
54%
A szorongást általában egy-két percnél tovább lehetetlen hatékonyan leplezni egy beszélgetőtárs előtt. Nők előtt pedig végképp, ők pillanatok alatt megérzik az ilyesmit, ugyanis kiváló érzékük van ahhoz, hogy dekódolják a metakommunikatív jeleket. Szóval ne is próbáld a laza srácot megjátszani, amikor valójában görcsben van a gyomrod, mert az efféle szánalmas színészkedés könnyen felismerhető, és a nőket taszítja. Inkább valld be neki nyíltan, és mutasd ki, hogy kicsit szorongsz, hogy odamentél hozzá, hiszen az efféle őszinteség szimpátiát kelthet és akár még imponálhat is. Különösen így történhet, ha gondoskodó, empatikus természetű lányról van szó. Ha épp ennek ellenkezője, vagyis vagány, erős férfiakra "bukó", lelkileg felszínes lányról van szó, akkor úgysincs sok esélyed, de azon a pár kínos percen majd utólag túlteszed magad. Egy próbálkozást megér.
2020. nov. 6. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!