Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek a megcsalásról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a megcsalásról?

Figyelt kérdés
Tegyük fel ha már lapos a kapcsolatot, elvagytok egymás mellett, nincsenek problémák , de egyszerűen hiányzik az a fajta izgalom
2022. szept. 29. 09:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%

Ha lapos a kapcsolat akkor ha szeretnénk, vagy próbáljuk megjavítani vagy kilépünk. Sosem értettem, minek annyi energiát fektetni egy ilyen dologba, hogy titkolozz a másik előtt meg fenntarts egy látszatot. Időpocsékolás és gerinctelen dolog is egyben. Megbocsáthatatlan.

24N

2022. szept. 29. 09:35
 2/16 anonim ***** válasza:
95%

Az hogy csak mégjobban becsülöm a társam mindig aki korrekt es egyenes és tudatosan alakit magának korrekt párkapcsolatokat. Egyik exét sem csalta soha. Azzal van csak akivel akar lenni, es tudatosan kizár mindenkit aki ezt elrontaná.

A sok megcsalós pórnép között akik nem is szeretik egymást, ugy érzem a mi kapcsolatunk ritka korrekt egyenes.

Csak erősit abban hogy szánalmak az emberek es megbecsülöm a párom.

2022. szept. 29. 09:36
 3/16 Hans Pötterman ***** válasza:
75%
Akkor inkább nyitott kapcsolat. Ha jól működtök mint élettársak kár lenne felrúgni azt a közösséget. Persze beleegyezéssel mind2 fél részéről,ne sunyiban.
2022. szept. 29. 09:38
 4/16 anonim ***** válasza:
98%
Az, hogy nem érdemel meg engem egy megcsalós senki.
2022. szept. 29. 09:39
 5/16 anonim ***** válasza:
54%
A 30 év alattiak “inkább kilépnének” stb. A 30-on túliak már nem ilyen naivak, simán félrelépnek.
2022. szept. 29. 09:41
 6/16 anonim ***** válasza:
85%

"Lapos kapcsolat"? Miért maradsz benne? Lehet Te vagy lapos.

Mi az, hogy "lapos"? Semmi dolgod és unatkozol?

2022. szept. 29. 09:59
 7/16 anonim ***** válasza:
20%

Gondolom az ez anyukád tapasztalata? Vagy már a tiéd is?

2022. szept. 29. 09:59
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszerűen nem értem.

Ha jó a párommal, akkor nem kell más.

Ha nem jó a párommal, akkor meg nem mellette van szükségem másra, hanem HELYETTE (nyilván előbb meg megpróbálnám megjavítani ami nem jó).

Sose fogom megérteni hogy miért kínozzák magukat az emberek azzal hogy "kényszerből"(?) benne maradnak egy rossz kapcsolatban, közben hazugságokat találnak ki, színészkednek, stb és mindezt úgy hogy közben meg van is valaki akivel őszintén jobban érzik magukat.

(#5 kedvéért írom, hogy 30-on túl vagyok, ettől még nincs ennyi fölösleges energiám és időm)

2022. szept. 29. 10:00
 9/16 anonim ***** válasza:
78%

Én is csatlakozom a nemértők táborához.

Kinek jó a megcsalás és miért? Gondolom a résztevők (megcsalók és megcsaltak) tudják és ezért nem nem lépnek ki az ilyen kapcsolatokból.

2022. szept. 29. 10:09
 10/16 anonim ***** válasza:
27%

Én szépen kérem , mindenkit aki nem érti és nem tudja elfogadni tessék azonnal szenté avatni!!!!!!

Egy megcsalás háttere soha nem CSAK annyi, hogy jó vele vagy nem. Sosincs csak fekete meg csak fehér!

És soha nem tudhatja senki az előttem szólók közül, hogy mi van a háttérben,mi miért rossz és ki mit veszít ha kilép egy kapcsolatból!(kortól,nemtől függetlenül)

2022. szept. 29. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!