Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többször megcsaltam a páromat, viszont egyáltalán nincs bűntudatom, mit gondoltok?
A szeretőmmel hatalmas lángon égünk, fantasztikus vele a szex, viszont egy kapcsolatot nem igazán tudok vele elképzelni. Gyengéd érzelmek fűznek hozzá, elengedni nem tudom.
A páromat is szeretem, tehát aki azzal jön, hogy hagyjam el, sajnos nem vagyok rá képes.
Ha a párod szokott bántani, semmibe venni, akkor érthető, hogy nincs bűntudatot, hiszen gyakorlatilag bosszúból lépsz félre. (Azt most tegyük félre, hogy ez mennyire helyénvaló cselekedet!)
De az biztos, hogy a kapcsolatodban van valami gond.
Jól csinálod! Pótolhatatlan élményeket és örömöket veszítettél volna ha nem teszed. A párod ezt nem tudja megadni.
Ismerem ezt az érzést...
F
Férfi vagy nő vagy?
Én is ugyan így vagyok vele, egyáltalán nincs bűntudatom és nem tudom elengedni a személyt akivel csalom.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!