Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog ez változni?
Újra együtt vagyunk megcsalás után,megbeszéltük nem haragszom már a történtek miatt.
Több mint egy éve történtek a dolgok,viszont nemtudok túllépni rajta. Szeretem őt,lehet ezért olyan nehéz.
Tesz érte nagyon sokat,nagyon igyekszik,és megérti ha kiborulok,nem vádol érte. Ha nem így lenne,akkor már nem lennénk együtt.
Igen az az érzésem,hogy sosem fogok már benne bízni,egyszerűen belülről felemészt ez a dolog. Néha hetekig ok,aztán történik valami ami előhozza az emlékeket arra az időszakra,és ott vagyok ahol voltam.
"Tesz érte, megérti ha kiborulok"
Szép is lenne ha még neki állna följebb.
Gondolom máskor is tett érted , aztán meglepődtél mikor félrekefélt.
Ez is a mainpláció része, ő az előtt is félrekúrt melletted és azóta is félrekûrogat mellettes, csak ezt az olyan buta emberek mint te nem értik meg.
Valószínűleg most is van más lotyója a kérdező mellett. Egy ilyen buta nő mellett nagyon könnyű. Lefoglalja magát az 1 évvel korábbi megcsalással és bebeszéli magának hogy a "bővérű" pasija naphosszat miatta bánkódik és minden gondolata őt kiengesztelni és pátyolgatni.
Arra figyel, hogy mennyire "igyekszik " és mennyire "nem vádaskodik " a sutyerák bikája, és így nem veszi észre azokat a jeleket, amiből épeszű nő 2 perc alatt kilogikázná, hogy megint nem tartja a gatyájában a farkát.
Mucika, ne a múltra figyelj, hanem a jelenben mert most is megcsal. Ha azt mondanád neki hogy 100%-osan túlléptél a múlton, abbahagynád a mártírkodást és a mostani dolgaira figyelnél, most néznél a körmére, hidd el hirtelen megváltozna. Agresszívebb lenne és elkezdene "vádolni". Csak ahhoz ész is kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!