Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem véletlenül egy transzival, és nem merem elmondani a barátnőmnek, pedig lehet, hogy nem is számít megcsalásnak?
Sztori: Nemrég egy belvárosi klubban részegen összehaverkodtunk egy társasággal és meghívtak minket egy ismerősük lakásába házibuliba. Folytattuk az ivást, és közben az egyik csaj egyre inkább nyomult rám, nekem meg a pia miatt nem volt ellenemre, ezért hazakísértem, és mentek a dolgok, és bár mikor kiderült hogy nem igazi csaj, megrémültem, de nőies arca, jó teste volt meg minden, így úgy voltam vele egyszer élünk, próbáljuk ki. Nem sokra emlékszem belőle de arra igen hogy megtörtént... eleve nagyon cikinek érzem és közben van barátnőm akivel másfél éve járunk. Eltitkoljam előle, vagy nem kell? Hiszen végülis ha úgy vesszük nem másik "nővel" feküdtem le..
30F
Én elmondanám, de csak azért is hogy lássa hogy mennyire őszinte vagyok.
Amúgy fene tudja mi lesz a reakciója, engem nem zavarna ha a pasim 1x kipróbálja de nem tenne többet. Mellesleg ha neked szabad akkor neki is, egyenjogúság van…
Remélem legalább óvszerrel csináltad. Legtöbb traszi HIV+ Hepatitis B, C +
STD szűrésre ugorj be a legközelebbi nemibeteg gondozóba. Az eredményig meg csak a kezeddel szexszelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!