Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal a feleségem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a feleségem?

Figyelt kérdés
Vendéglátásban dolgozik, jórészt egymaga van ott (dolgozó) A főnöke egy másik cégébe is jár időnként, alkalmival. Elkezdett máshogy öltözni, sokkal csinosabb ruhák, csipkés alsók (állítólag azok nem látszanak át a szoknyán) Erősebb smink. Főleg amikor a másik helyre megy (az más településen van) Ahol egymaga van, ott gyakran észreveszem, hogy elérhető viberen, vagy messengeren, de ha ráírok, nem válaszol, elérhetetlenné válik. Ezekre azt mondja, nem is volt elérhető, csak rosszul jelez a telefonja. Sokszor a viselkedése is más. A barátnőjével is sokkal többször találkozik (amikor én dolgozok) Érdekes mód eddig 2-3 havonta járt a barátnője haza a szüleihez (tőlünk az 15 km), mostanában hetente. 100 kmre lakik tőlünk, 85-re a szüleitől. Szerintetek van valakije?
2022. szept. 21. 16:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
51%

A számonkérés teljesen felesleges. Én is kiakadok azon, ha féltékenykedk a párom. Ha lenne rá oka, akkor azért idegesíteni, ha nincs, akkor meg azért.

Ha egy másik ember ágyába akarod lökni a párodat, akkor féltékenykedj!

Írtam korábban, hogy vesd fel a hosszú hétvégét (nem piros betűs naprokra) és ha elkezd kifogásokat keresni, akkor lapát. Ha meg örömmel megy veled és jól telik a hétvége, akkor az se érdekeljen, ha esetleg korábban félrelépett.

De a lényeg mindig az, hogy valami oka volt rá, ha megtette. Sosincs csak áldozat egy félrelépésben. Minimum annyit hibáztál te is, hogy őt választottad.

2022. szept. 29. 12:21
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

21

Azt senki nem vitatja, hogy egy kapcsolat megromlásában mindkét fél hibás.

De a megcsalásban csak az egyik: aki csal.

Gerinctelen, mocsok dolog, amivel (főleg hosszabb távon) kiszolgáltatod a párod egy ismeretlen harmadiknak, akinek panaszkodni támadt kedved. Ha a szerető meg még vissza is él ezzel, az mindennek az alja.

Mégis mivel lehet felmenteni az ilyen viselkedést? Hagyjuk már...

2022. szept. 30. 10:34
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Sztem a csipkés alsónemű már nekem gyanús meg ha elérhető akkor simán irhatna vagy felhivhatna hogy minden oké.Sztem ez az ami elárulja őt hogy megcsal .Az én párom sem irodai melós de mindig tudom hogy merre jár nem sunyiskodik felhîv ha tud .
2022. okt. 4. 14:11
 24/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi a helyzet?
2022. okt. 18. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!