Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a feleségem?
Egyetértek az előzővel, még annyit:
Ha nem vagy nagyon eleresztve anyagilag, kezdj el félretenni pénzt titokba, ha bármi beüt, ne halj éhen.
12
Nem gondolom, hogy az egyik titokra rá kellene rakódnia egy másiknak. Kideríteni/megbeszélni és aszerint meglépni a továbbiakat. Csakis így a korrekt.
Ha csak az egyik sumákol már az is félreviszi a kapcsolatot, hát még ha mindketten.
Most tudom sokan lepontoznak, de:
1. vendéglátós (pincér, pultos, stb.)
2. egészségügyes (nővér, orvos, stb.)
3. kozmetikus, fodrász
csajokkal sosem kezdenék komoly kapcsolatot. Tudom, hogy nem szabad általánosítani, és engem ők nem bántottak, de azért...
Az a gond a szabival, hogy nálunk előre be kell jelenteni legalább 10 nappal, hogy ha szabit akarunk kivenni. A "barátnő" meg csak hirtelen "leugrik az anyjáékhoz, mert rosszul van az apja", a "környéken van tárgyalása és utána találkozunk, ha már úgyis erre jár", de mindig csak 1-2 nappal, vagy épp aznap derül ki.
Rákérdeztem, hogy megcsal-e, van-e valakije, de teljesen felháborodott és besértődött.
Nehogy ennek bedőlj, a nők nagy színészek!
Nekem a csipkés alsó lenne a leggyanúsabb, főleg ha nem is az én kedvemért veszi fel. Mi fenének menne valaki dolgozni így, nem?
Nehéz ügy, de ha te nem tudod kifigyelni, rajta kapni, akkor kérj meg valakit.
Lényeg: a csajod nem tudjon róla, csak ha már lebukott. :)
Ha meg alaptalan volt, akkor annál jobb, titokban marad.
Kérdésekkel, fenyegetőzésekkel úgysem fogsz tudni kiszedni belőle semmit, csak annál óvatosabb lesz.
Ismered: a halat is úgy fogják ki, hogy kicsit utána engednek a zsinórnak...
Vendéglátásban dolgozik, de nem pincér, pultos, magasabb pozícióban van.
Az biztos, hogy nem a fő munkahelyén van valakije (ott le is tudom csekkoltatni), hanem a másik helyen lehet. A furcsa viselkedése is azután kezdődött, hogy oda kezdett járni. Sajna a másik olyan hely, hogy csak úgy nem tudok beküldeni valakit, mint pl. egy középkategóriás étterembe a város közepén. Meg ha el is tudna menni oda valaki, nem feltétlen látná, hogy ő ott van-e.
A barátnős találkozások meg mindig úgy zajlanak, hogy "még nem tudja XX, hogy pontosan mikor fog ráérni, meg hol találkozzunk, majd szól előtte, hogy mi lesz" Csak amikor "szól", akkor én már dolgozok.
Ráadásul ezek mind különböző települések.
A múltkor kértem, hogy mutassa meg a telóján az üzeneteket, teljesen ki volt akadva, hogy nem bízok benne, kémkedni akarok utána, stb, stb. Aztán pár nap múlva ő hozta elő, hogy nézzem meg az üzeneteit, ha neki nem hiszek. Szerintem addigra törölt minden kompromittálót.
Kérdező, aki csal, az tagad a végsőkig, sőt még utána is, ha van vesztenivalója. A folyamatos számonkéréssel csak a kapcsolatot mérgezed tovább.
Ami még tapasztalat, hogy ilyenkor a többség a munkával takarózik, mert ugye ha pénzt keresel, abba nem szólhat bele a partner, közös érdek, stb.
Ha sosincs fix hely, időpont, meg hogy egy-egy ilyen dolog kb. mettől meddig tart, az külön gyanús.
Arra meg mérget vehetsz, hogy mikor már az orrod alá tolja a telóját, mindent törölt. Az én "párom" üvöltve bizonygatta így, hogy milyen elmebeteg vagyok, előtte meg a szeretője átküldte a vele váltott beszélgetéseket.
Egyetértek az előzővel, a folyamatos számonkérés csak ront a dolgon, és óvatossá teszi, szerintem csináld pont az ellenkezőjét, amire számít, óvatlanabb lesz, és lebuktatod végül:
Ne piszkáld ezzel tovább, és valaki itt javasolta, hogy vidd el a hétvégére kettesben, hogy ott aztán szexeljetek, bulizzatok reggeltől-estig.
Ha szeret téged a nő, veled megy. Ha mást szeret kimenti magát valahogy. Ha ribi lélek, akkor veled is elmegy, meg a pasijával is.
Remélhetőleg ez utóbbi azért nem igaz rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!