Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miféle lélek lakozik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miféle lélek lakozik egy ilyen emberben? Nőnek már nem tudom nevezni...

Figyelt kérdés

Miféle lélek lakozik egy ilyen emberben? Nőnek már nem tudom nevezni...

Próbálok rövid lenni:

9 éve vagyunk házasok,van 2 kisgyermekünk, 2 és 8 évesek. Vasárnap derült ki véletlenül, hogy megcsal a feleségem. Készültünk valahová, mondja felmegy zuhanyozni az emeletre. Pár perc múlva felmegyek én is a mosdóba, hát sehol sincs. Benyitok a hálóba,ő fekszik az ágyban és gyorsan eldugja a telefont a paplan alá. Kérdőre vonom, hogy miért nem készül a kirándulásra, erre mondja, hogy csetel egy nővel, aki venne tőle valamit...Éreztem, hogy hazudik, ezért kértem mutassa meg a telefont. Hevesen elzárkózott ettől és elkezdett minden szemétládának elkiabálni engem, persze a gyerekek előtt...Elmentem a nagyobbal kirándulni, de 2 éjszaka alig aludtam...Ma éjjel elvettem a telefonját, (külön szobában alszunk, ő még szoptatja a 2 évest) és belenéztem. Addigra törölt mindent. Illetve majdnem. A facebokja nyitva maradt, ahol egy férfi fotósnak leírja, hogy úgy tűnik szakított vele a szeretője!!!! A csetből kiderül, hogy érzelmeit közölte a manussal, aki emiatt dobta őt. De leginkább azért mert nem akarta bevállalni a 3-as szexet!!! (a feleségem) Miféle kétszínű, aljas, szajha nővel élek én együtt te jóisten??? Kiderült, hogy csávó egy családos gwm tipúsú roma énekes...C. kolbász kellett neki? Én nem voltam jó?

Mindent megtettem eddig érte/értük és ez a köszönet. Nem kell mellettem dolgoznia, sikeres vállalkozást építettem fel az elmúlt 10 évben. Kétszintes házat vettem hitel nélkül. Semmit nem kell fizetnie rezsibe se, se felújításba. Autókat én javítom/javíttatom. Bármi gond van, mindent megoldok. Neki annyi lett volna a feladata, hogy ellássa a gyerekeket, vezesse a háztartást...De nekem kell hétvégén porszívózni, mert kupleráj az egész ház. Ő meg panaszkodik, hogy túl nagy a ház, takarítónő kell, mert ő biztos nem pucol ablakot...Rettentő igénytelen, nyáron 2 hónapig nem cserélt ágyneműt, majd levettem én, de 2 hónapig semmit nem húzott fel, még lepedőt sem...Borzasztó csalódott vagyok. Ma szembesítettem, elhordtam mindennek. Azt mondja, ő ezt már nem bírja, beadja a válópert. (évek óta ezt hajtogatja menszesz idején minden hónapban).Az igazsághoz hozzátartozik még, hogy ezt 4 éve már eljátszotta egyszer, akkor 5 hónap után bukott le itt az oldalon a feltett kérdéseivel. Könyörgött, adtam még egy esélyt...és született még egy szép gyermekünk. Hát nem kellett volna több esélyt adnom, de a gyermekem miatt adtam, mivel nagyon szeretem őt,őket és ők is engem.Őket sajnálom, semmi mást. Feleségemre mélységes undorral tudok csak gondolni. Most már értem miért lengette nyáron a nyitott házasságot...de hát én nem azt kötöttem vele... Ha nem lett az első gyermekvolna, azonnal elváltam volna 4 éve...Hogy lehet, hogy egy feleségnek, kinek általam megvan mindene,semmi gondja az életben, mégis egy. c. kolbász kell??? Lehet, hogy pont ez a baj, hogy mindent megadtam, hogy boldoggá tehessem, ahogy az esküvőm napján igértem egy versben, amit felolvastam az oltár és a lagzinkba készülő széles társaság előtt...

2022. szept. 20. 08:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk ha te úgyis mész munkába, akkor az a minimum, hogy a nagyobbat eldobod iskolába, óvodába. Hogy ne a pár hónapos csecsemővel kínlódjon az anyja, hogy korán kelti, stb. Nem értem miért emlegeted ezt fel, a te gyereked is. Amúgy meg a szokásos incel kamu, benne van minden, amire ugrasszátok a népet. Gyerekkel otthon henyélő kitartott nő, mártír apa aki a belét is kidolgozza és mellette még a saját gyerekével is foglalkozik <holott ez a minimum>, félrelépő, unatkozó lusta háziasszony.
2022. szept. 20. 10:00
 52/75 anonim ***** válasza:
92%
Én csak egy dolgot nem értek. Minek kellett a második gyerek? Egy fostalicska házasságba, amiben egyikőtök sem boldog évek óta, se szeretet, se tisztelet a másik iránt, minek még egy gyerek?
2022. szept. 20. 10:07
 53/75 anonim ***** válasza:
70%
Eleve ott vannak a gondok, hogy külön szobában alszotok,intimitás nulla. Meg hát a pénz nem boldogìt, hiába adtad meg neki az anyagiakat,ha érzelmileg nem támogattad. A pénz nem minden...
2022. szept. 20. 10:46
 54/75 anonim ***** válasza:
96%

Támadható vagy te is kérdező, de azért ha igaz a sztori, mégis csak megcsalt a feleséged már egy ideje ...

Méghozzá szeretője volt, tehát nem csak egy kis félrekufirc volt ami egyébként számomra megbocsáthatatlan, de egy szerető méginkább az. Ne relativizáljuk a feleség cselekedeteit, azért mert szerintetek (többi kommentelő szerint) nem volt jó a férj kommunikációja, meg szerintetek kiszolgáltatott helyzetbe hozta a feleségét, csak az egyik oldalt ismerjük ugyan, de most ennyiből kell "íteletet" hoznunk.

Szerintem én elválnék. Alapból nem jól működik a kapcsolat, és azért egy szeretői viszonyt nagyon nagyon, sőt szinte lehetetlen megbocsátani. De próbálnék úgy elválni, hogy békében maradjunk a gyerekek miatt. A gyerekek érdeke az első, ezért a bíróságon közös felügyeletet kérnék, bár nem tudom hogy megy ez. Valahogy úgy legyen, hogy, mindketten kitudjuk venni a részünket a gyereknevelesből, és a válás során a legkisebb mértékben sérüljenek a gyermekeink.

Gyerek pszichológust is bevonnék, ha szükséges.

Leülnék a feleségemmel, és minden veszekedés nélkül normális hangnemben, mindent megbeszélnék vele. Miért tette, mit hiányolt, miben hibáztam én, és mit tehetnénk, hogy továbbá normálisan tudjunk élni. De az biztos, hogy ez akkora árulás, hogy nem tudnék vele maradni.

2022. szept. 20. 11:00
 55/75 anonim ***** válasza:
70%

"Leülnék a feleségemmel, és minden veszekedés nélkül normális hangnemben, mindent megbeszélnék vele. Miért tette, mit hiányolt, miben hibáztam én, és mit tehetnénk, hogy továbbá normálisan tudjunk élni."

Nagyon jó fej vagy, hogy ezt javasolod, de őszintén, én az eddig írtak alapján az erre való képességet nem nézem ki a kérdezőből. Maximum annyit, hogy belekezd, a legelején valamennyire tartja magát, aztán gyorsan vádaskodásba és veszekedésbe fordul az egész.

2022. szept. 20. 11:07
 56/75 anonim ***** válasza:
96%

Ha nem unatkozó incel vagy:

Amit a feleséged tett, klasszikus szerető tartás. Milliók teszik ezt, nők és férfiak, főleg férfiak.(Úgy lehet, hogy egy csomó pasinak szingli nő a szeretője, aki abban reménykedik naivan, hogy majd elhagyja az asszonyt, fordítva, ennek száma elenyésző.) Pont olyan lélek lakozik a feleségedben, mint az összes többi szeretőt tartó emberben, csak azért tartod durvábbnak, mert veled történt.

Az első lebukásnál, a nőknek minden esetben azt tanácsolják, hagyja el a pasit, mert a fickó újra meg fogja csalni. Na, ez fordítva is igaz. Senki nem kötelezett rá, hogy vele maradj és gyárts még egy gyereket. Az, hogy igénytelen, rendetlen, szintén nem valószínű, hogy most derült ki. Erre panaszkodni, ugyanolyan ostobaság, mint, amikor a nők panaszkodnak a pasira, hogy nem "segít" a háztartásban, miközben sose segített. Nem szép dolog, hogy a feleséged félrelépett, de hogy mit kezdtél vele, az már a te dolgod. A saját döntéseidért nem mást okolj. Évek óta van egy egy fos házasságod, amiből nem akarsz kilépni. Hát, akkor ez van, te választod.

Ha szerinted a feleségednek ítélnék a gyerekeket, akinek nincs elég pénze, hogy mindent megadjon nekik, megnyugtatlak, ez nem akadály. Nincs az a bíróság, ami megtiltaná, hogy a gyerektartáson felül annyi pénzzel támogasd a gyerekeiket, amennyivel csak akarod. 😉

2022. szept. 20. 11:09
 57/75 anonim ***** válasza:
87%

Egyik kommentedben írod, hogy esélyes, hogy a feleséged is válaszol ehhez a kérdéshez. Miért nem beszélitek meg?

Nem könnyű félretenni ezt a dolgot ez tény. De legalább arra az időre én megpróbálnám. Érdekelne miért tette, mi játszódott és játszódik le benne stbstb.

Függetlenül attól, hogy nagyon csúnya dolgot tett. Gyilkosoknak is van lehetőségük elmondani mit és miért tettek. Ott sem mindent feket vagy fehér.

Ne itt, hanem szemtől szemben is próbáljátok ki.

Mit veszíthettek? Semmit már...max nyertek, mégha hülyén is hangzik.

2022. szept. 20. 11:14
 58/75 A kérdező kommentje:
56. Az első lebukás után pánikba esett, hogy elhagyom. Fűt-fát megígért, hogy nem fordul elő többet, megváltozik stb. De én nem vagyok hülye, tudom, hogy kutyából nem lesz szalonna. Csak is és kizárólag a GYERMEK miatt adtam még egy esélyt a házasságunknak. Soha nem szerettem volna hétvégi apuka lenni. Nem olyan családból jövök, tisztességes értékrendet hoztam, ellentétben a feleségemmel, aki az anyja nyomdokait tapossa. Tudom, tudom, az alma nem esik messze a fájától. Bizonygatta az elején, hogy ő normális családra vágyik,3 gyerekekkel és tisztességes férjjel, akikért majd mindent meg fog tenni...Mert az előző pasik csak kihasználták mindenhogy, brcsapták stb...Másik településre, nagyobb házba költöztünk. Eleddig boldognak tűnt,elviselhető volt a hisztije, kivéve havonta az 1 piros hetet, amikor teljesen megbolondul, veszekszik, követelőzik, zsarol. (ezt is elviseltem valahogy) Szóval elkezdte mondogatni, hogy milyen jó lenne egy tesó. Ezt én is így gondolom,ne maradjon egyedül a világban,ha mi már nem leszünk...Most beszéltem vele, azt mondja ha ennyire ragaszkodok a gyerekeimhez, akkor ő marad a házban, csak készítsem el a külön lakrészt neki, amiből üzletet akartam csinálni. És éljünk nyitott házasságban...Igenám csak az én gyomrom ilyet nem nagyon vesz be, nem erre kötöttünk esküt anno. Hanem, hogy kitartunk egymás mellett hűségben, jóban-rosszban, szegénységben-gazdaságban, egészségben-betegségben, ásó, kapa, nagyharangig. Én az igéretemet a mai napig tartottam. Nem zartom gerinces dolognak, hogy másodjára is elárult. Ez első lebukásnál egy világ omlott össze bennem, hogy egy kígyót melengettem az ölemen. Főleg, hogy az első szeretőjétől teherbe is esett. Persze eltűnt rögtön a ködben az illető, én vittem abortuszra. Akkor se dobtam el,nem rugtam bele, mert a meglévő gyermekem lebegett a szemem előtt...Tehát megtettem én mindent amit csak lehet ezért a bűnös teremtésért, de neki megint viszketni kezdett a v....a. Persze többit hinni nem tudtam neki, a bizalom végleg elveszett...
2022. szept. 20. 12:18
 59/75 anonim ***** válasza:
77%

"Nem vagyok hülye, tudom, hogy kutyából nem lesz szalonna." Akkor még egyszer: Tudtad, hogy félre fog menni, így fogadtad el. Nem is titkolja, hisz rendszeresen elmondja, hogy nyitott házasságot akar. Te ebbe nem mész bele, közben most is abban élsz, csak szólok. Az ő részéről nyitott. Neked kéne eldönteni, mit akarsz és vállalni a felelősséget a döntésedért. Mivel mindenhez két ember kell egy kapcsolatban, azok közül választhatsz, amiben a feleséged is partner. Az jelenleg a nyitott kapcsolat, vagy a válás. Olyan opció nincs, hogy hűséges házitündér lesz, akár tetszik ez neked, akar nem. Erről akkor volt lehetőség dönteni, amikor feleséget választottál, illetve akkor lesz, ha elválsz, és újra választasz. Most nincs.

Láthatóan te csak mártírkodni akarsz, sajnáltatni magad egész életedben. Azt is lehet, de egy idő után senki nem fog sajnálni, mert megunják. Nem te vagy az első, akit megcsaltak, mindenki úgy oldja meg utána az életét, ahogy akarja.

2022. szept. 20. 12:31
 60/75 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi a válaszokat. Nem akarom magam sajnáltani, elég erős vagyok, hogy túléljem.😎 Csak leírtam a tényeket, hátha más okul belőle. Megtehetsz mindent valakiért, akkor is elárulhat, ez a tanulság. Tudom, hogy nekem csak ez a két választásom maradt: vagy válás, vagy nyitott házasság. Majd eldől, hogy melyik következik. 🤷‍♂️
2022. szept. 20. 12:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!