Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miféle lélek lakozik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miféle lélek lakozik egy ilyen emberben? Nőnek már nem tudom nevezni...

Figyelt kérdés

Miféle lélek lakozik egy ilyen emberben? Nőnek már nem tudom nevezni...

Próbálok rövid lenni:

9 éve vagyunk házasok,van 2 kisgyermekünk, 2 és 8 évesek. Vasárnap derült ki véletlenül, hogy megcsal a feleségem. Készültünk valahová, mondja felmegy zuhanyozni az emeletre. Pár perc múlva felmegyek én is a mosdóba, hát sehol sincs. Benyitok a hálóba,ő fekszik az ágyban és gyorsan eldugja a telefont a paplan alá. Kérdőre vonom, hogy miért nem készül a kirándulásra, erre mondja, hogy csetel egy nővel, aki venne tőle valamit...Éreztem, hogy hazudik, ezért kértem mutassa meg a telefont. Hevesen elzárkózott ettől és elkezdett minden szemétládának elkiabálni engem, persze a gyerekek előtt...Elmentem a nagyobbal kirándulni, de 2 éjszaka alig aludtam...Ma éjjel elvettem a telefonját, (külön szobában alszunk, ő még szoptatja a 2 évest) és belenéztem. Addigra törölt mindent. Illetve majdnem. A facebokja nyitva maradt, ahol egy férfi fotósnak leírja, hogy úgy tűnik szakított vele a szeretője!!!! A csetből kiderül, hogy érzelmeit közölte a manussal, aki emiatt dobta őt. De leginkább azért mert nem akarta bevállalni a 3-as szexet!!! (a feleségem) Miféle kétszínű, aljas, szajha nővel élek én együtt te jóisten??? Kiderült, hogy csávó egy családos gwm tipúsú roma énekes...C. kolbász kellett neki? Én nem voltam jó?

Mindent megtettem eddig érte/értük és ez a köszönet. Nem kell mellettem dolgoznia, sikeres vállalkozást építettem fel az elmúlt 10 évben. Kétszintes házat vettem hitel nélkül. Semmit nem kell fizetnie rezsibe se, se felújításba. Autókat én javítom/javíttatom. Bármi gond van, mindent megoldok. Neki annyi lett volna a feladata, hogy ellássa a gyerekeket, vezesse a háztartást...De nekem kell hétvégén porszívózni, mert kupleráj az egész ház. Ő meg panaszkodik, hogy túl nagy a ház, takarítónő kell, mert ő biztos nem pucol ablakot...Rettentő igénytelen, nyáron 2 hónapig nem cserélt ágyneműt, majd levettem én, de 2 hónapig semmit nem húzott fel, még lepedőt sem...Borzasztó csalódott vagyok. Ma szembesítettem, elhordtam mindennek. Azt mondja, ő ezt már nem bírja, beadja a válópert. (évek óta ezt hajtogatja menszesz idején minden hónapban).Az igazsághoz hozzátartozik még, hogy ezt 4 éve már eljátszotta egyszer, akkor 5 hónap után bukott le itt az oldalon a feltett kérdéseivel. Könyörgött, adtam még egy esélyt...és született még egy szép gyermekünk. Hát nem kellett volna több esélyt adnom, de a gyermekem miatt adtam, mivel nagyon szeretem őt,őket és ők is engem.Őket sajnálom, semmi mást. Feleségemre mélységes undorral tudok csak gondolni. Most már értem miért lengette nyáron a nyitott házasságot...de hát én nem azt kötöttem vele... Ha nem lett az első gyermekvolna, azonnal elváltam volna 4 éve...Hogy lehet, hogy egy feleségnek, kinek általam megvan mindene,semmi gondja az életben, mégis egy. c. kolbász kell??? Lehet, hogy pont ez a baj, hogy mindent megadtam, hogy boldoggá tehessem, ahogy az esküvőm napján igértem egy versben, amit felolvastam az oltár és a lagzinkba készülő széles társaság előtt...

2022. szept. 20. 08:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
40%

Nem a volt feleségemet fogtad ki? Kb a számok is stimmelnek...

Amúgy a szakkifejezés: szivola. Séf bácsinak is volt egy.

2022. szept. 20. 08:45
 12/75 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom asszonyka szép volt ugye, meg vékony? Merazafontos! Ugye ez a legfontosabb! Vékony legyen, meg szép! Házias e? Megbizható e? Aaaaaz a legutolso!
2022. szept. 20. 08:47
 13/75 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, sajnálom. Fájdalmas időszak áll előtted, kitartást kívánok! :(
2022. szept. 20. 08:49
 14/75 A kérdező kommentje:
Soha ne feledje ki itt kárörvend a más baján, hogy ami ma velem megesett, az holnap veled is megeshet. Sőt, ettől rosszabb is. Akik pozítívan szólnak hozzá, azoknak köszönöm.
2022. szept. 20. 08:54
 15/75 anonim ***** válasza:
86%

Itt milyen kérdéseket tett fel, amikkel lebukott?

Akár linkelheted is.

Hogy tudott egy gyakori feltett kérdéssel lebukni?

Azt pedig neked kell eldönteni leülsz-e vele megbeszélni az okokat, amik ide vezettek nála. Kvázi tét nélkül, öszintén beszégetve lehet Te is megtudsz sok olyat, amit eddig nem tudtál.

Ettől nem lesz szép, amit tett, de ha hülyén is hangzik mindennek két oldala van.

2022. szept. 20. 08:56
 16/75 anonim ***** válasza:
92%

"ami ma velem megesett, az holnap veled is megeshet"

Főleg, ha mondjuk eleve sose akart se családot, se flancos lagzit.

2022. szept. 20. 09:01
 17/75 anonim ***** válasza:
86%

14

Én nem örülök, mert nem veszem be. :)

2022. szept. 20. 09:01
 18/75 anonim ***** válasza:
63%
Továbbra is várom a választ, hogy miért kell külön szobában aludni azért, mert még szoptat.
2022. szept. 20. 09:03
 19/75 anonim ***** válasza:
23%
18-as: Én ismerek ilyen félelmetesen prűd embereket. Van olyat, aki csak a fiát pelenkázta, a lányát nem, mert milyen már...
2022. szept. 20. 09:06
 20/75 A kérdező kommentje:
15/15 Nem tudom belinkelni, mert mert már nem emlékszem. A laptopján találtam a nyitva maradt gyik-on a feltett kérdéseit, amiket az akkori szeretőjével kapcsolatban írt ki. Én is hozzászóltam mint férj, erre letiltott a gyik, évekig még új regisztrációt sem engedett semmilyen gépről, csak most...
2022. szept. 20. 09:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!