Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Online megcsalást ti meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online megcsalást ti meg tudnátok bocsátani? Ha elvileg senkivel se találkozott csak neten irogatott valakinek. Még csak 2 hónapja vagyunk együtt. Állítólag kíváncsi volt csak. Állítólag megbánta, hülye volt azt mondta.

Figyelt kérdés
Nem magától mondta el, lebukott. Egy napig nem vallotta be. Hazudott róla, letagadta mert állítólag félt. Először nem vallotta be a teljes igazságot. Én kérdezgettem részletesen amiket írt. Szeretem,ő is szeret. Hiányzik. Csak ez a hazudozás zavar. Meg amit csinált.
2022. szept. 18. 17:12
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Szakítottam már vele
2022. szept. 23. 09:08
 22/28 anonim ***** válasza:
Na végre. Ennek a kapcsolatnak úgysem volt jövője.
2022. szept. 23. 09:10
 23/28 A kérdező kommentje:
Még mindig irogat. Hogy adjak esélyt. Szeret,imád.
2022. szept. 23. 09:15
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
El ne hidd... Nem tudhatod most is kinek írogat a hátad mögött
2022. szept. 23. 09:19
 25/28 A kérdező kommentje:
Még mindig, azóta is írja hogy imád,szeret, hiányzok neki, találkozzunk..
2022. szept. 26. 15:09
 26/28 anonim ***** válasza:
szerinted ha ez a troger alig 2honap kapcsolat alatt más felé kacsintgat, szerinted mi lesz a vége? még szép h nem volt még semmi v csak beszélgettek mert még csak most kezdték.... ne légy ostoba. Meg hazudik is, plane csak ront a dolgokon. Ez nem kapcsolat ez egy lofa sz habbal. Tiszteld már kicsit jobban magadat h nem mész le ennyire kutyába és nem köpeted szembe magad mással. Keress mást, és ne hagyd magad átverni ilyen gyerek szintü hazugságokkal.
2022. okt. 24. 20:05
 27/28 A kérdező kommentje:
26os: régóta nem érdekel már,le is tiltottam mindenhol, kerestem mást
2022. okt. 24. 22:04
 28/28 anonim ***** válasza:

ja utolag láttam h már 1 honapos a kérdés kb

helyes, csak aztán legyen most már jó vége :)

2022. okt. 24. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!