Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online megcsalást ti meg tudnátok bocsátani? Ha elvileg senkivel se találkozott csak neten irogatott valakinek. Még csak 2 hónapja vagyunk együtt. Állítólag kíváncsi volt csak. Állítólag megbánta, hülye volt azt mondta.
Figyelt kérdés
Nem magától mondta el, lebukott. Egy napig nem vallotta be. Hazudott róla, letagadta mert állítólag félt. Először nem vallotta be a teljes igazságot. Én kérdezgettem részletesen amiket írt. Szeretem,ő is szeret. Hiányzik. Csak ez a hazudozás zavar. Meg amit csinált.2022. szept. 18. 17:12
12/28 anonim válasza:
Nem vallotta be, mert félt, ez nagyon vicces 😂 amikor írogatni kellett a másiknak, akkor nem félt? Lol😂🤡 Én nem bocsatanám meg, ha 2 hónap után ezt csinálja, gondolj bele mi lenne 2 év után. Amúgy tuti hazudott, a csajok nem szoktak a pasiknak írogatni, h megakarnak ismerkedni velük. A pasid kezdeményezett, ezt biztosra veheted.
13/28 A kérdező kommentje:
12es: láttam a beszélgetést,a nő írt neki
2022. szept. 18. 21:08
14/28 anonim válasza:
Szerintem hagyjuk, esélytelen 🤣
15/28 anonim válasza:
És ha nem bukik le meddig csinálta volna vajon?
Mit számít ki írt kinek?
16/28 A kérdező kommentje:
14es: nem esélytelen, értem mit írtok
2022. szept. 19. 09:10
17/28 anonim válasza:
"láttam a beszélgetést,a nő írt neki" - a pasid meg visszaírt. Szóval ennyi erővel tökmindegy, ki kezdte. Ő benne volt a játékban, ami szerintem kapcsolatban elfogadhatatlan. 2 hónaposnál meg már csak azért is, mert még gőzerővel a lila ködben kéne úsznotok, nem másokkal cseverészni "kíváncsiságból".
18/28 anonim válasza:
Online megcsalás nem létezik kesves feminista kommentelők. Csak mondom.
19/28 anonim válasza:
Mi nagyon nagyot veszekedtünk utána. De kiderült, hogy én írtam másnak az üzeneteket csak be voltam drogozva. XD
Szerintem ez csak annyit jelent, hogy magányos és nem foglalkozol vele eleget. Vagy valamit nem kap meg.
20/28 anonim válasza:
Nálunk ugyan ez volt pár hónapos kapcsolatunk után véletlen eszre vettem mással cseveg a neten. -közbe persze nekem udvarolt . Megbocsájtottam mert annyira szerettem . Meg persze kimagyarázta h akkor még nem volt komoly a kapcsolatunk ...stb. Én marha hittem neki. Te ne tedd ezt!!! Már én is tanultam ebből.....sajnos kemény tanulópenz árán,h aki így viselkedik főleg az elején amikor meg annyira szerelmesnek kéne legyen ...az nem szerelmes !!! És sajnos a további éveink is ezt bizonyítottak. Valamiért meg akart szerezni de sose volt szerelmes belém. Ne akard ezt mint amibe én kerültem. Az ilyet még most hagyd ott melegibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!