Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A fodrászomnak jelezzek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fodrászomnak jelezzek hogy bejön dögös?

Figyelt kérdés

Van egy 40-es fodrászom akihez közel tíz éve járok hozzá, nagyon jól néz ki sokat ad magára. Sportos (hétvégente túrázik, sokat edz), barnabőrű (nem szolis), szép kerek mellei, popsija van. Van, hogy amikor a tükörben nézem hogy nyírja a hajam, bedől és kicsit látszik a dekoltázsa. Vagy lehajol akkor nézni szoktam neki.

Van férje és egy lánya, ezért sosem gondoltam volna, hogy bepróbálkozzak nála meg amúgy se menne bele, de... Valahogy nem adhatnék neki burkoltan jeleket, hogy lefeküdnék vele? Pl. véletlenül hozzáérek nagyon kicsit megfogdosom vagy valami szexuális megjegyzést teszek felé. Tudom érdekes lenne de valahogy eljátszok néha a gondolattal, hogy megdugom.

Ötletek hogyan közeledjek felé?

2022. szept. 14. 08:44
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
95%
Nő vagyok, a saját - szintén csinos, 40-es - fodrászom már megvált néhány férfi vendégétől, akik túlléptek egy határt, ahogy te is tennéd.
2022. szept. 14. 09:35
 12/65 anonim ***** válasza:
29%
Hegyezd a brét a "paplan" alatt, amivel leterít, amíg nyírja a hajad, ha észreveszi, hogy polírozod alatta a cerkát és bejön neki úgyis odanyúl és ő veri helyetted tovább :D Na jó...hagyd a dolgot engedd el, de azért megpróbálhatod, amit írtam ki tudja, max. este benn leszel a híradóban és "hírös" leszel 10 mp-ig :)
2022. szept. 14. 09:41
 13/65 anonim ***** válasza:
96%
:XD hülyegyerek vagy. Ha nem akarsz egy beégetést vagy kellemetlenül érezni magad nála a további hozzá járások alkalmával akkor megtartanám magamnak ezt a dolgot inkább. Csorgasd a nyálad ahogy eddig, de ne érj hozzá és ne tegyél ajánlatokat! Jobban jársz vele.
2022. szept. 14. 09:44
 14/65 anonim ***** válasza:
94%
Majd jól levágja a füled.
2022. szept. 14. 10:21
 15/65 anonim ***** válasza:
89%
Már leírták amit én akartam
2022. szept. 14. 10:26
 16/65 anonim ***** válasza:
100%

Az én fodrászom is ilyen típus, 40 körüli, nagyon csinos nő. És ha belépek a fodrász szalonba mindig megdícsérem, hogy milyen csinos ma. Jó a haja, csinos ruha, szép cipő, szép körmök, ilyeneket szoktam mondani neki, persze mindig mást. Egyébként ő is megszokta dícsérni a pólómat stb. Bókolni szabad. Persze ettől nem fog egyből az ágyadba ugrani. De legalább szerzel neki egy jó pillanatot. Minden nő szereti ha csinosnak találják. Különösen ha olyan dolgokat is észreveszel hogy szép a körme meg új cipője van meg ilyenek. Mert akkor tudja h nem csak a mellét bámulod.

De az ilyen taperolást hanyagold. Ha elég bátor FÉRFI vagy, hívd el egy kávéra. Persze 99% h nemet fog mondani és utána vagy fagyos lesz a hangulat vagy nem is fogad többet. Sztem ragaszkodj az alapelvhez h férjezett nőnél nem próbálkozunk be.

2022. szept. 14. 11:57
 17/65 anonim ***** válasza:
98%
Hogy megdícsered az oké. De a többi tirpak dolog. Nőlj fel.
2022. szept. 14. 12:06
 18/65 zol56 ***** válasza:
100%
Én nem tenném. Bár bókolni szabad, semmiképp ne legyen szexuális utalás benne. Ha mindenáron ki akarod mutatni hogy tetszik maradj az udvariasság határain belül
2022. szept. 14. 14:05
 19/65 anonim ***** válasza:
21%

Hasonló helyzetből 3 fodrásznőt varrtam le életemben.

Csak magabiztosan megmondtam, hogy szeretnék vele titokban néha találkozgatni. Ez se nem tolakodó, sem nyálasul bizonytalan (pl. Kv meghívás) kostolgatás.

És a válasz mindhárom esetben :

OK, benne vagyok volt.

Egy eset volt, amikor a válasz, bocs, inkább nem volt.

2022. szept. 14. 15:09
 20/65 anonim ***** válasza:
95%
hagyd békén
2022. szept. 14. 16:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!