Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora csicskák a faszik?
házaspárnál szokásos felállás: apuka sokat dolgozik, otthon nincs idő anyukára, ezért az dublőrt tart.
Családi nyaraláson kiderül, mert anyuka nem lépett ki a faceból, a csávó pont akkor ír neki, borul a bili. Elválunk, öri hari.
2 hét múlva csajnak meg már megvan az időpont a plasztikára, jönnek a szilikon cicik, amit apa fizet.
Ez csak szerintem nem normális?
Ez a férfi csicskasága, nem a nőé, aki bedurcizik, mert apuka nem kezeli le? Miért nem beszéli meg vele, hogy figyuzz Sanyi jó lenne ha jobban alámvernél?
Gondolom a sokat dolgozásból azért a pénz jól jött anyucinak.
Nyaraláson meg ne fb-ozz a dublőrrel. Csicskák ezek a nők...
Mondjuk érdekes, én leápolnám a nőt, mégsem kellek nekik. Akkor hát marad a pénzes pasi és a no szex miatti megcsalás. Ez van! így járt mindenki.
f32
ennyire nem tudom a részleteket, de a srác jó gyerek, a családjáért hajt, nem a legújabb Ferrarira.
Ami időt nem melóval tölt, azt a gyerekeivel tölti. Lehet elítélni ezmiatt, de ez az igazság, ez kívülről is látszik.
De hogy én nem szilikont vettem volna a csajnak, hanem útilaput, az is biztos.
Mondjuk azt, hogy anyuka, vagy inkább csak szuka, jól kib*szott apukával. Házasság, gyerek jó kis biztosíték, hogy kellemetlen legyen a válás, ami ha mégis megtörténik, akkor anyuka nagyot szakít apuka bankszámlájáról is. 🙄
Mert engedik magukat kihasználni. Eleve szar párt választott, aminek tudni lehetett előre hogy ilyen következménye lesz.
Vannak meglepő esetek, de azért elég sokszor látni ki mekkora ribizli, nem lehet ezt rejtegetni sokáig. Olyan mintha a suttyóságot próbálná intelligens fal mögé rejteni valaki, csak hát kvára nem fog menni.
Más kérdés, hogy sok nő sem hagyja ott a proli gyökér palit, aki akár üti, vagy verbálisan szétalázza.
Én sem értem ezt soha. Azt sem értem, mikor itt az oldalon etetik egymást tök átlagos nők képeire faszt verve, hogy jajj, ennek ilyen lakás meg olyan kocsi kell minimum. Hol élnek ezek a talpnyalók?
Önteltség nélkül, némelyikhez képest ezerszer jobb nő és jobb parti vagyok, soha senki sem rakott semmit a seggem alá... Hihetetlen, hogy minden lotyónak letérdelnek és képesek lennének életben tartani mindenféle életképtelent. Hány nő ilyen hülye fordított esetben?
Ha velem lenne ilyen valaki, vállat vonnék és elküldeném dolgozni a picsába, nemhogy megfeleljek egy ilyen szutyok értékrendnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!