Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyarországon az az alfa hím...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon az az alfa hím aki örököl lakást a szüleitől, aki nem az meg egy csicska, a nők szemében?

Figyelt kérdés

Nagyon ezt látom. Magyarországon akkor dől el a sorsod férfiként amikor megszületsz, és a szüleid, nagyszüleid vagyona, hol van saját ingatlanjuk és milyen környéken, milyen áron.

Én jelenleg Ausztriában élek és itt semmi ilyesmi nincs, itt ez nem számít, mert nagyon olcsó a lakhatás a bérekhez képest. Senkit nem érdekel hogy van-e sajátod vagy bérled. Rengeteg az állami lakás ami alacsonyan tarja az árakat.

De nem ez a helyzet Magyarországon. Áruljátok el ti nők, ti mennyire nézitek egy pasinak, hogy milyen örökséggel rendelkezik?

2020. nov. 7. 15:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
42%
Igen. A magyar nőknek két dolog számít: külső és anyagiak.
2020. nov. 7. 15:39
 2/16 anonim ***** válasza:
43%
A lányok válogathatnak Tinderen a rengeteg srác közül, folyamatosan kapják a puncsolást és olyan srácot szeretnének kifogni, akinek van saját lakása, az albérletben lakókat inkább lerázzák.
2020. nov. 7. 15:39
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

"Magyarországon az az alfa hím aki örököl lakást a szüleitől, ..."

Megírnád őszintén, hogy szerinted átlagosan milyen életkorú egy ember, amikor meghalnak a szülei?

2020. nov. 7. 15:53
 4/16 anonim ***** válasza:
73%

Nem néztem, a páromnak semmilye nem volt, mikor összejöttünk, csóró kolis volt, és olyan vidéki családból jött, ahol ugyan mindenük megvolt, de minden hó végére nulla forintjuk maradt, épphogy annyira telt, hogy az egyetemi tanulmányait tudják támogatni a szülei, és nem örökölt semmit.

Amikor kezdett a munkahelyén, nettó 200 ezret keresett, pár év alatt lett belőle 400.

Én örököltem egy fél lakást, a másik felére pedig felvett hitelt a párom, aminek a törlesztője egyáltalán nem vág meg minket (közös kasszán vagyunk), nagyon jól élünk két fizetésből, félre is tudunk tenni.

2020. nov. 7. 15:53
 5/16 anonim ***** válasza:
14%

Sziasztok leírom őszintén, biztos lesz aki fröcsögni akar utána de nem érdekel.

Én is meg a barátnőim is, elsőnek mindig megnézzük a pasit.

Kérünk tőle egy egész alakos képet.

Milyen ruha van rajta, milyen óra, milyen cipő.

Majd később egyet valami természetes helyzetben ,mikor tv-zik pl.

Akkor már látjuk hogy él, milyen körülmények között.

Mi úgy tapasztaltuk havi 4-500 ezer nető alatt nem érdemes pasikkal kezdeni, mert ott mindig anyagi gondok vannak.

Mi jól élünk, jó melóm van, barátnőimnek is.

Saját lakás, saját autó, nekem egy audi a4 cabrió 5éves.

Minimum legyen vállalkozó vagy ügyvéd vagy mérnök, de azokból is a pénzesebb, mert nem én akarok meghívni ebédelni is.

Jó ha évi kétszer elmegyünk kirándulni, usa vagy délkelet -ázsia.

ehhez bizony kell a pénz, egy gyári melós, nem tud ennyit összerakni.

Azok jobb ha megmaradnak a maguk szintjén.

Sok nő ezért kéri előre a képeket, mert már azokból letudjuk szűrni, mennyire van pénze a pasinak vagy lapát van egyből.

2020. nov. 7. 15:54
 6/16 anonim ***** válasza:
78%

Az megvan, hogy a nők ugyanúgy örökölnek?

Ausztriában pedig nem olcsó a lakhatás. Főleg nem nagyon olcsó.

2020. nov. 7. 15:54
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi 40-es házaspár vagyunk, és mindkettőnknek él még legalább egy szülője. A legtöbb ember inkább 50 körül van, mikor elveszíti mindkét szülőjét, és megörökli az ingatlanjukat.
2020. nov. 7. 16:00
 8/16 anonim ***** válasza:
64%
Golddigger
2020. nov. 7. 16:08
 9/16 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként van Magyarországon valami törvény, hogy az elsőszülött fiúgyermek örököl csak?
2020. nov. 7. 16:11
 10/16 anonim ***** válasza:
96%
Igen, Magyarországon huszonévesen örökölnek az emberek a szüleiktől, és csak a fiúk. Újabb Rinya kérdés.
2020. nov. 7. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!