Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért ilyen erkölcsi normák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen erkölcsi normák szerint élünk?

Figyelt kérdés

Egy kapcsolat sokadik évében elofordulhat, hogy valamelyik fél kicsit elcsábul.

És ilyenkor a bevett erkölcsi norma szerint főbenjáró bűnt követ el.

Sokszor tönkre is megy a kapcsolat emiatt.

Holott más erkölcsi alapokkal könnyebben lehetne venni egy ilyen helyzetet.

Miért ilyen merev a társadalmi berendezkedes nálunk?

Mire jó ez? 🤔

2022. szept. 8. 18:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Hiába rugózol már megint ezen, a többség akkor sem fog soha egyetérteni veled, kérdező. És ez így van jól.
2022. szept. 8. 18:10
 2/17 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem tetszik keress olyan embert aki ebben benne van!

Vagy költözz valami olyan helyre ahol poligámia a menő,de itt ez a norma, és szerintem ez teljesen rendben is van! Nem nagy kérés,hogy ne csábulj el,vagy ha igen akkor ne csodálkozz ha megromlik a kapcsolat.

2022. szept. 8. 18:10
 3/17 anonim ***** válasza:
52%
Hát ez van.Ha szeretsz valakit ès neki adsz az életedből x èvet akkor nem igazán szeretnéd hogy b@sszon össze vissza.És ahogy előttem irták jól van ez igy.
2022. szept. 8. 18:22
 4/17 A kérdező kommentje:

Sosem kérdeztem még meg ezt.

2022. szept. 8. 18:29
 5/17 A kérdező kommentje:

Nem értetted a kérdést. Nem ítélkezni kell, pláne nem a személyem irányába.

A kérdés teoretikus.

2022. szept. 8. 18:31
 6/17 A kérdező kommentje:

Tehát ha szeretsz valakit, majd mondjuk 20 év után megcsalnád, akkor az a korrekt, ha inkább kidobod?

Ez nem nagyobb kegyetlenség?

Vagy ha elkotelezed magad valakivel, akkor hol a határ?

Hány év az ami után már nem ér szakítani?

Vagy azt mindig ér, csak a megcsalás tabu?

2022. szept. 8. 18:34
 7/17 anonim ***** válasza:
36%

5

Senki sem itélkezik! Oké, hogy neked rendben van, hogy más nőket is megb*szol, ellenben az mar nem oké, hogy mastól is azt várod, hogy ugy gondolja, ez igy teljesen oké!

Valamint, ha ő nem tud róla, csak simán féreg vagy! Tehát, semmi baj a gondolkodásoddal, csak ezt közöld a pároddal is!

2022. szept. 8. 18:35
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
"kicsit elcsábul" egyenlő "megcsal"?
2022. szept. 8. 18:38
 9/17 anonim ***** válasza:
3 vagyok.20 év után ha szerelmes leszel és viszont szeretnek akkor lépj.Mindenkinek jár a boldogság egy életünk van.De te nem erről tettél ki kérdést.
2022. szept. 8. 19:11
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen a hűség nagyon fontos hál'istennek sok mindenkinek.20.30.40. év után is.Szüleim ezért váltak el 30 év házasság után.Én is igy döntenék ha megcsalna a férjem még ha beledöglenék is...Anyámon láttam mégha titkolta is.
2022. szept. 8. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!