Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm és egy másik férfi? Vonzódhatnak egymáshoz?
A barátnőm sok férfi társaságában dolgozik. Jóba van a többséggel, de semmi túl mély barátság.
Az egyik közeli ismerősöm elmondta, hogy van egy csávó akivel gyanúsan vigyorognak egymásra, ha meglátják egymást, ezzel bogarat ültetve a fülembe és kicsit kérdezgettem. Azt mondta annyit hallott, hogy nevetgélve szívják egymás vérét és megbeszélik a hetüket. Meg már mondogatta a barátnőmnek, hogy agglegény..
A barátnőm gyönyörű azt nem tartom kizártnak, hogy a csávónak tetszik, de fogalmam sincs, hogy a barátnőm viszonozhatja-e.
Látásból ismerem, magas, nagydarab, BMW-vel mászkál, sok baráttal.
Olyan részleteket tudok, hogy a pasi mondja neki, hogy csak miatta érdemes volt jönnie a barátnőm mondjuk ezen elvileg csak mosolygott, de másik alkalommal kérdezte a barátnőm, hogy hol volt, miért kerüli szándékosan a pasi meg rögtön kérdezi mikor dolgozik legközelebb.
Fogalmam sincs, hogy számonkérjem az egészről vagy ne, vagy én vagyok a hülye és ez ártalmatlan flört...
Barátnőm 25 én 29 a pasi meg 40 alatt valamennyivel.
Olvasd el a történetet.Rájössz,nincs tiszta Nő ! Nem is volt,nem is lesz .
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Sziasztok!
Szóba hoztam a témát, hogy milyen a viszonya a pasassal.
Nyilván tagadta, hogy bármi lenne, nem kommunikálnak sehol a munkahelyen kívül, ott meg csak jól elvannak.
Úgyhogy ennyi, nem kezdem el őt baszogatni, de hülye sem leszek, nyitott szemmel járok.
kérdező: nagyon jól tetted.
A helyedben még annyit megerősítenék maholnap az irányába, hogy ne gondolja, hogy féltékeny vagy de számodra ő fontos, és nem volt egyértelmű a szituáció, ezért inkább megkérdezted, de te bízol benne meg szereted meg bla bla bla:)
szerintem jól fog esni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!