Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátnőm és egy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm és egy másik férfi? Vonzódhatnak egymáshoz?

Figyelt kérdés

A barátnőm sok férfi társaságában dolgozik. Jóba van a többséggel, de semmi túl mély barátság.

Az egyik közeli ismerősöm elmondta, hogy van egy csávó akivel gyanúsan vigyorognak egymásra, ha meglátják egymást, ezzel bogarat ültetve a fülembe és kicsit kérdezgettem. Azt mondta annyit hallott, hogy nevetgélve szívják egymás vérét és megbeszélik a hetüket. Meg már mondogatta a barátnőmnek, hogy agglegény..

A barátnőm gyönyörű azt nem tartom kizártnak, hogy a csávónak tetszik, de fogalmam sincs, hogy a barátnőm viszonozhatja-e.

Látásból ismerem, magas, nagydarab, BMW-vel mászkál, sok baráttal.

Olyan részleteket tudok, hogy a pasi mondja neki, hogy csak miatta érdemes volt jönnie a barátnőm mondjuk ezen elvileg csak mosolygott, de másik alkalommal kérdezte a barátnőm, hogy hol volt, miért kerüli szándékosan a pasi meg rögtön kérdezi mikor dolgozik legközelebb.

Fogalmam sincs, hogy számonkérjem az egészről vagy ne, vagy én vagyok a hülye és ez ártalmatlan flört...

Barátnőm 25 én 29 a pasi meg 40 alatt valamennyivel.

2022. szept. 7. 22:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
32%

Olvasd el a történetet.Rájössz,nincs tiszta Nő ! Nem is volt,nem is lesz .

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

2022. szept. 11. 16:48
 22/26 anonim ***** válasza:
Kérdező , mi lett a döntésed ?
2022. szept. 12. 21:16
 23/26 anonim ***** válasza:
Köztetek minden rendben? Boldogok és elégedettek vagytok egymással mind a ketten?
2022. szept. 13. 11:53
 24/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szóba hoztam a témát, hogy milyen a viszonya a pasassal.

Nyilván tagadta, hogy bármi lenne, nem kommunikálnak sehol a munkahelyen kívül, ott meg csak jól elvannak.

Úgyhogy ennyi, nem kezdem el őt baszogatni, de hülye sem leszek, nyitott szemmel járok.

2022. szept. 15. 12:06
 25/26 anonim ***** válasza:

kérdező: nagyon jól tetted.

A helyedben még annyit megerősítenék maholnap az irányába, hogy ne gondolja, hogy féltékeny vagy de számodra ő fontos, és nem volt egyértelmű a szituáció, ezért inkább megkérdezted, de te bízol benne meg szereted meg bla bla bla:)

szerintem jól fog esni neki.

2022. szept. 17. 06:52
 26/26 anonim ***** válasza:
Rendben. Jól oldottad meg szerintem, de majd idővel kiderül...
2022. szept. 29. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!