Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátnőm és egy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm és egy másik férfi? Vonzódhatnak egymáshoz?

Figyelt kérdés

A barátnőm sok férfi társaságában dolgozik. Jóba van a többséggel, de semmi túl mély barátság.

Az egyik közeli ismerősöm elmondta, hogy van egy csávó akivel gyanúsan vigyorognak egymásra, ha meglátják egymást, ezzel bogarat ültetve a fülembe és kicsit kérdezgettem. Azt mondta annyit hallott, hogy nevetgélve szívják egymás vérét és megbeszélik a hetüket. Meg már mondogatta a barátnőmnek, hogy agglegény..

A barátnőm gyönyörű azt nem tartom kizártnak, hogy a csávónak tetszik, de fogalmam sincs, hogy a barátnőm viszonozhatja-e.

Látásból ismerem, magas, nagydarab, BMW-vel mászkál, sok baráttal.

Olyan részleteket tudok, hogy a pasi mondja neki, hogy csak miatta érdemes volt jönnie a barátnőm mondjuk ezen elvileg csak mosolygott, de másik alkalommal kérdezte a barátnőm, hogy hol volt, miért kerüli szándékosan a pasi meg rögtön kérdezi mikor dolgozik legközelebb.

Fogalmam sincs, hogy számonkérjem az egészről vagy ne, vagy én vagyok a hülye és ez ártalmatlan flört...

Barátnőm 25 én 29 a pasi meg 40 alatt valamennyivel.

2022. szept. 7. 22:00
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
22%
Általában ez úgy szokott lenni, hogy a szenvedő fél az utolsó, aki észreveszi/elhiszi, hogy a másik félrekúr. Nőknél pedig alap, hogy félrekúrnak, csak jó a marketingjük/jól titkolják, de amúgy sokkal durvábbak a férfiaknál. Úgyhogy a válasz az, hogy 100% hogy félrekúr, valószínűleg többel is. Ez így megy, ne vedd magadra, nem benned van a hiba.
2022. szept. 7. 22:05
 2/26 anonim ***** válasza:
33%

Mit dolgozik ?

Paràzol,hogy elveszitheted, nyomozgatnod sem lett volna szabad ( nyilván így tudtad meg az egészet )

Nem tudni mi áll a háttérben , de ha el akar menni , el akar hagyni akkor elfog, közben örlodsz belül - ha fölhanytorgatod neki akkor valószínűleg gyorsabban el fog hagyni

Élvezd a kapcsolatod , ne cseszegesd , èreztesd amit kell, élvezd az együtt töltött időt

2022. szept. 7. 22:08
 3/26 anonim ***** válasza:
77%

Te féltékeny vagy. A barátnőd meg tanuljon meg magától kiállni melletted. Te csak legyél továbbra is jó társa. Ennél többet nem tudsz tenni hogy megmaradjon a kapcsolatod.

Persze lehet még áskálódni, meg a barátnőt befolyásolni, tiltani vagy akármi, de nem hiszem hogy hatékonyabb lenne bármi annál hogy szereted. Ha meg a másik pasi jobban tudja szeretni, akkor azon semmi sem segít ha a barátnőd nem téged választ. Tedd a legjobbat amit tudsz, és majd elválik, hogy elég lesz e a nődnek vagy sem.

29/F

2022. szept. 7. 22:08
 4/26 anonim ***** válasza:
85%
A barátnődnek magától kell tudni megtanulnia megtapasztalnia, hogy mennyit ér számára a szeretet a szerelem, a vágy, a csábítás stb... Nem teheted meg helyette, nem féltheted helyette... Meg hát az is benne van a pakliban hogy mással boldogabb lesz mint veled. Nem nagyon van mit tenni. Ha megszorítod, kifolyik a kezedből. Olyan ez mint a víz... #3
2022. szept. 7. 22:13
 5/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszaitokat.

Igen, azért tettem fel a kérdést, mert hirtelen felhúzott, hogy flörtölget is.

Azt tudtam, hogy szeretik a munkahelyen a férfiak és jóba van velük, nincs is ezzel semmi baj. De a flörtölgetésről most hallottam először.

2022. szept. 7. 22:13
 6/26 anonim ***** válasza:
0%

Egy kis ártatlan flört még jól is elsülhet. Színesíti az ember életét, emlékeztet a szerelem érzésére stb... Nem feltétlenül egyenlő a megcsalással. Tedd fel magadnak a kérdést. A nő aki veled van... hűséges társad vagy sem?

Bízhatok benne vagy sem... Stb... Amit tehetsz, hogy dolgozol saját magadon, legyűröd a féltékenységet, és utána nézel a barátnak aki a tippet adta. Megvizsgálod hogy a segítő szándéka valóban segített e rajtad vagy csak ártott. Esetleg számonkéred. Végtére is ki ő hogy megfigyel és jelent az asszonyról... Persze ha a jószándék vezérli stb... Szóval ez is egy érzékeny mérleg. Minden esetre ott is van mit kezelni. Akár csak magadon. Nem jó dolog elveszíteni a lelki békét, az ön kontrolt, az irányítást, és persze barátnőt, barátot sem. Szóval csak okosan. ;) Igazából ha még egy fasz is áll ki az asszonyból ami nem a tiéd még onnan is menthető a dolog. Csak akkor már gruppenben, meg miegymásban kell gondolkodni. A boldogságnak sok féle arca van. Tudni kell felismerni őket. #3

2022. szept. 7. 22:24
 7/26 anonim ***** válasza:
95%
Még csak az se biztos hogy flört , csak a nyomozgatós-fèltèkenykedős oldalt ismerjük, és neki is csak haverja mondta el
2022. szept. 7. 22:30
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik barátnőm pultosként dolgozott egy kocsmában, jóval idősebb pasikkal körülvéve, megvoltak a törzsvendégek, a helyi alkeszok, akik rendszeresen jártak oda. Volt, akivel viccelődve beszélt, már-már évődve, volt, akivel szigorúan, a határokat meghúzva, de az biztos, hogy mindenki imádta őt, és sokan csak miatta jártak oda. Hasonló pozícióban kell nyitottság, érdeklődés a másik irányába. Ha a barátnőd veled van együtt, valószínű, hogy nem is érdeklik a 40-es pasik. (Én 28 vagyok, de egyáltalán nem vonzanak.)

Természetesen, ha más munkakörről van szó, akkor érdemes lehet nyitott szemmel járni, esetleg beszélni vele erről. Egy jól működő kapcsolathoz elengedhetetlen a nyílt és őszinte kommunikáció. Nyilván ne támadd le és ne b*sztasd a féltékenységeddel, de mond el őszintén a félelmeid és érzéseid (ne tedd: tudom, hogy flörtölsz azzal a faszival; szabad: ahogy ezt hallottam, rossz érzésem lett, szeretném, ha megbeszélnénk), de a fentebbi tanácsokon el vagyok hűlve... ne szólj a párodnak, amikor gondod van? Fojtsd magadba? Milyen kapcsolat lenne az, basszus?

2022. szept. 7. 23:28
 9/26 anonim ***** válasza:
0%

#8 nem akarom kiteregetni a szexista lapot, de gondolom nő vagy mi pedig férfikènt látjuk , gondolkodunk

(Célzott) feltekenykedès sosem vezet semmi jóra , egyik oldalnak sem , jöhet a mínusz de tapasztalat

2022. szept. 7. 23:49
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
#9, nem foglak leminuszolni csak azért, mert nem értünk egyet valamiben. De ha én nő vagyok, csak tudom, minek örülnék fordított esetben... és egy olyan kapcsolatnak, ahol ezeket őszintén meg tudjuk beszélni egymással. Nyilván nem arra a szintre kell gondolni, ahol minden percemmel el vagyok számoltatva, meg "miért sminkeled magad, kinek akarsz tetszeni?", meg társaik... de ha a másik elmondja, hogy egészséges (vagy egészségtelen) rossz érzés van vele egy szituációval kapcsolatban, az teljesen oké. A beteges féltékenység és birtoklásvágy nyilván nem. De mind vagyunk féltékenyek néha.
2022. szept. 8. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!