Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm és egy másik férfi? Vonzódhatnak egymáshoz?
A barátnőm sok férfi társaságában dolgozik. Jóba van a többséggel, de semmi túl mély barátság.
Az egyik közeli ismerősöm elmondta, hogy van egy csávó akivel gyanúsan vigyorognak egymásra, ha meglátják egymást, ezzel bogarat ültetve a fülembe és kicsit kérdezgettem. Azt mondta annyit hallott, hogy nevetgélve szívják egymás vérét és megbeszélik a hetüket. Meg már mondogatta a barátnőmnek, hogy agglegény..
A barátnőm gyönyörű azt nem tartom kizártnak, hogy a csávónak tetszik, de fogalmam sincs, hogy a barátnőm viszonozhatja-e.
Látásból ismerem, magas, nagydarab, BMW-vel mászkál, sok baráttal.
Olyan részleteket tudok, hogy a pasi mondja neki, hogy csak miatta érdemes volt jönnie a barátnőm mondjuk ezen elvileg csak mosolygott, de másik alkalommal kérdezte a barátnőm, hogy hol volt, miért kerüli szándékosan a pasi meg rögtön kérdezi mikor dolgozik legközelebb.
Fogalmam sincs, hogy számonkérjem az egészről vagy ne, vagy én vagyok a hülye és ez ártalmatlan flört...
Barátnőm 25 én 29 a pasi meg 40 alatt valamennyivel.
Mit dolgozik ?
Paràzol,hogy elveszitheted, nyomozgatnod sem lett volna szabad ( nyilván így tudtad meg az egészet )
Nem tudni mi áll a háttérben , de ha el akar menni , el akar hagyni akkor elfog, közben örlodsz belül - ha fölhanytorgatod neki akkor valószínűleg gyorsabban el fog hagyni
Élvezd a kapcsolatod , ne cseszegesd , èreztesd amit kell, élvezd az együtt töltött időt
Te féltékeny vagy. A barátnőd meg tanuljon meg magától kiállni melletted. Te csak legyél továbbra is jó társa. Ennél többet nem tudsz tenni hogy megmaradjon a kapcsolatod.
Persze lehet még áskálódni, meg a barátnőt befolyásolni, tiltani vagy akármi, de nem hiszem hogy hatékonyabb lenne bármi annál hogy szereted. Ha meg a másik pasi jobban tudja szeretni, akkor azon semmi sem segít ha a barátnőd nem téged választ. Tedd a legjobbat amit tudsz, és majd elválik, hogy elég lesz e a nődnek vagy sem.
29/F
Köszi a válaszaitokat.
Igen, azért tettem fel a kérdést, mert hirtelen felhúzott, hogy flörtölget is.
Azt tudtam, hogy szeretik a munkahelyen a férfiak és jóba van velük, nincs is ezzel semmi baj. De a flörtölgetésről most hallottam először.
Egy kis ártatlan flört még jól is elsülhet. Színesíti az ember életét, emlékeztet a szerelem érzésére stb... Nem feltétlenül egyenlő a megcsalással. Tedd fel magadnak a kérdést. A nő aki veled van... hűséges társad vagy sem?
Bízhatok benne vagy sem... Stb... Amit tehetsz, hogy dolgozol saját magadon, legyűröd a féltékenységet, és utána nézel a barátnak aki a tippet adta. Megvizsgálod hogy a segítő szándéka valóban segített e rajtad vagy csak ártott. Esetleg számonkéred. Végtére is ki ő hogy megfigyel és jelent az asszonyról... Persze ha a jószándék vezérli stb... Szóval ez is egy érzékeny mérleg. Minden esetre ott is van mit kezelni. Akár csak magadon. Nem jó dolog elveszíteni a lelki békét, az ön kontrolt, az irányítást, és persze barátnőt, barátot sem. Szóval csak okosan. ;) Igazából ha még egy fasz is áll ki az asszonyból ami nem a tiéd még onnan is menthető a dolog. Csak akkor már gruppenben, meg miegymásban kell gondolkodni. A boldogságnak sok féle arca van. Tudni kell felismerni őket. #3
Az egyik barátnőm pultosként dolgozott egy kocsmában, jóval idősebb pasikkal körülvéve, megvoltak a törzsvendégek, a helyi alkeszok, akik rendszeresen jártak oda. Volt, akivel viccelődve beszélt, már-már évődve, volt, akivel szigorúan, a határokat meghúzva, de az biztos, hogy mindenki imádta őt, és sokan csak miatta jártak oda. Hasonló pozícióban kell nyitottság, érdeklődés a másik irányába. Ha a barátnőd veled van együtt, valószínű, hogy nem is érdeklik a 40-es pasik. (Én 28 vagyok, de egyáltalán nem vonzanak.)
Természetesen, ha más munkakörről van szó, akkor érdemes lehet nyitott szemmel járni, esetleg beszélni vele erről. Egy jól működő kapcsolathoz elengedhetetlen a nyílt és őszinte kommunikáció. Nyilván ne támadd le és ne b*sztasd a féltékenységeddel, de mond el őszintén a félelmeid és érzéseid (ne tedd: tudom, hogy flörtölsz azzal a faszival; szabad: ahogy ezt hallottam, rossz érzésem lett, szeretném, ha megbeszélnénk), de a fentebbi tanácsokon el vagyok hűlve... ne szólj a párodnak, amikor gondod van? Fojtsd magadba? Milyen kapcsolat lenne az, basszus?
#8 nem akarom kiteregetni a szexista lapot, de gondolom nő vagy mi pedig férfikènt látjuk , gondolkodunk
(Célzott) feltekenykedès sosem vezet semmi jóra , egyik oldalnak sem , jöhet a mínusz de tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!