Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm és egy másik férfi? Vonzódhatnak egymáshoz?
A barátnőm sok férfi társaságában dolgozik. Jóba van a többséggel, de semmi túl mély barátság.
Az egyik közeli ismerősöm elmondta, hogy van egy csávó akivel gyanúsan vigyorognak egymásra, ha meglátják egymást, ezzel bogarat ültetve a fülembe és kicsit kérdezgettem. Azt mondta annyit hallott, hogy nevetgélve szívják egymás vérét és megbeszélik a hetüket. Meg már mondogatta a barátnőmnek, hogy agglegény..
A barátnőm gyönyörű azt nem tartom kizártnak, hogy a csávónak tetszik, de fogalmam sincs, hogy a barátnőm viszonozhatja-e.
Látásból ismerem, magas, nagydarab, BMW-vel mászkál, sok baráttal.
Olyan részleteket tudok, hogy a pasi mondja neki, hogy csak miatta érdemes volt jönnie a barátnőm mondjuk ezen elvileg csak mosolygott, de másik alkalommal kérdezte a barátnőm, hogy hol volt, miért kerüli szándékosan a pasi meg rögtön kérdezi mikor dolgozik legközelebb.
Fogalmam sincs, hogy számonkérjem az egészről vagy ne, vagy én vagyok a hülye és ez ártalmatlan flört...
Barátnőm 25 én 29 a pasi meg 40 alatt valamennyivel.
Amúgy az így teljesen általános, hogy munkahelyen húzzák egymást férfiak és nők. Nem is feltétlenül gondolnám rossznak, mert egónövelésre jó az ilyen, hogy tudod, még bejössz másnak. Normál esetben tudják a felek, hogy nem kelle beleképzelni az apró flörtökbe semmit, és soha nem fog történni semmi.
Ha viszont igaz amit az ismerősöd mesél, akkor a párod már túl van ezen a szinten. Véleményem szerint van aggódni valód, hogy a srác elcsavarja párod fejét. A srác pedig tipikusan a megdug-eldob típusnak van beállítva 😃 szóval azért nem egyszerű megítélni a szitut ezekből a foszlányokból.
Szóval ja... ne egy féltékenység bombát dobj le párodnak, de figyelmeztesd rá, hogy észrevették, hogy túlment egy határon, és vegye észre magát.
#1! Elmondtál mindent,szóról-szóra igaz.Az Én feleségem is egy nagyon szép nő és mikor hasonló dolgokat tapasztaltam,hogy egyik férfi munkatársával talán túl kedvesen viselkedik,ezt szóvá tettem.Leültünk,elmondtam mit látok,kiborult ( látszólag ) és a végén Én voltam az alaptalanul féltékenykedő,bizalmatlan rossz férj.Aztán néhány hónap múlva kiderült,hogy már fél éve a fickó r@banca.Szóval minden Nő Oscar díjas színjátszó !Persze attól még imádjuk Őket.
Szóval kérdező: Én a helyedben 19-re lapot húznék: Blöffölj.Mondd azt,hogy tudsz mindent,de tőle szeretnéd hallani őszintén és azt is,hogy mi vezetett idáig,hogy megcsaljon.Aztán figyeld a reakciót.Ha esetleg kapsz egy pofont,akkor megnyugodhatsz,hűséges hozzád :-).Ha elkezd hisztizni,sírni,megsértődni,össze-vissza hablatyolni,hogy ilyen hogy juthat eszedbe,kezdhetsz aggódni.
Várom a hótiszta erkölcsü Hölgyek pontjait...
Ja, egyet értek azokkal akik nem a megbeszélés mellett érvelnek. A nők simán hazudnak ha számon vannak kérve, a férfi a féltéknységi rohammal meg szintúgy csak rontani tud a helyzeten. Szerintem a megoldás hogy alapból jól kell társat választani, és akkor nem lesz ilyen probléma. Nem kéreti magát más férfiakkal, nem ad okot a féltékenykedésre stb... Jól dönteni meg szerencsés kézzel, tapasztalás és tanulás útján lehet... Nehéz dolog a szerelem... Főleg ha a felek nem őszinte...
29/F
Elhiszem hogy vannak itt olyanok is,akiknek rossz tapasztalataik vannak,
de azok alapján,amit leírtál,nulla az esélye hogy megcsal.
Hogy honnan veszem, én sokkal durvább szövegeket nyomok
a férfi kollégáimmal, és még csak eszembe se jut hogy megcsaljam
bármelyikkel is a férjemet.Nem mondom hogy a fickók ne akarnák,
de ez rajtam múlik, és engem egyik se érdekel,minimálisan se.
Egyszerűen jól esik a férfi-nő párbeszéd, jókat röhögünk,
és fel dobja a napunkat.
>Én a helyedben 19-re lapot húznék: Blöffölj.Mondd azt,hogy tudsz mindent,de tőle szeretnéd hallani őszintén és azt is,hogy mi vezetett idáig,hogy megcsaljon.
Ennel nagyobb baromsagot keresve se talalhattal volna! Kerdezo, nehogy ezt csinald, csak magadat jaratod le.
Plusz ahogy irtak, a nok baromi jo szineszek, nem fogsz oszinte valaszt kapni.
A feltekenyseg alapvetoen belulrol ered, valszeg inkabb csak magadban nem vagy biztos, hogy 29 evesen "fel tudod venni" a versenyt a BMW-s nagydarab 40-essel.
Pedig ha jol megnezed, veled van, nem vele.
van egy mondas, miszerint tartsd a barataidat kozel, az ellensegeidet meg kozelebb. probalj meg valahogy "bekerulni" a tarsasagba.
nezz be hozza gyakrabban, latogasd meg, tudj meg rola tobbet.
aztan majd fogod latni a csajodon a reakciokat.
ha meg ugy van, egy nyugodt alkalommal finoman mondd el neki, hogy mit erzel es hogy nem akarsz feltekeny lenni, de teged ez zavar, hogy ugy latod, tulsagosan legyeskedik korulotte - ha igy van.
de ha menni akar.. menni fog. barmit is csinalsz. es inkabb menjen.
Szerintem inkább titokban nyomozz, a megbeszélés totál baromság.
Nem véletlenül egy nő írta, rosszat akar neked.
A leírtak alapján szerintem is van valami köztük vagy volt.
Teljesen tipikus amúgy, a legtöbb nő nem bírja ki, hogy ne pasizzom be, ha van lehetősége.
Na, szal nálunk ugyan ez volt.
Csak kolléga, meg néha beszélnek, nem kell túl gondolni.
Aztán kb másfél éve keféltek mikor borult a bili, igaz nem naponta, hanem kb havi 1, de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!