Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be akartam csicskítani a férjemet azzal, hogy megvonom tőle a szexet, hogy jobban hallgassom rám. Sajnos odáig fajult a helyzet, hogy végül megcsaltam őt, amit nagyon megbántam. Megmondjam neki, vagy jobban jár mindenki, ha eltitkolom?
Azért az is megérne egy kérdést, aki hagyja, hogy így bánjanak vele. De csak egy troll kérdés, hogy a kérdező kiélhesse magàt itt.
Ez tuti, hogy nem kamu kérdés! Megmondom miért! Mert ezt a kérdést csakis nő teheti fel! Ehhez nem fér kétség!
Csak a nőknek van a fejében az a téves romantikus képzet, hogy ha bevallják a megcsalást, akkor előbb-utóbb kibékülnek és a végén összeborulva ellovagolnak a naplementében, és helyreáll a béke!
HÁT NEM FOG!
Értsd meg végre! Valójában csakis azért vallod be mert nem bírod elviselni a bűntudatot és a vallomással átpakolod a terhet a másikra! Ne tedd! Ha már megcsaltad a párod, viseld el a bűntat terhét! Sose mond el! A bűntudat pedig arra jó, hogy figyelmeztessen ne tedd meg újra!
Ha mégis megteszed annak tudod mi lesz a vége! Azt nem kell részletezzem!
Tudom a bűntudat nehéz dolog! De el kell viselned!
"Csak a nőknek van a fejében az a téves romantikus képzet, hogy ha bevallják a megcsalást, akkor előbb-utóbb kibékülnek és a végén összeborulva ellovagolnak a naplementében, és helyreáll a béke!"
Kb. mint a pasiknak, hogy vesz egy csokor virágot, meg elvisz vacsorázni némi ékszer kíséretében, aztán ezzel meg is oldotta a problémát.
37
Az még a jobbik eset. Átlag magyar pasi meg akarja úszni egy doboz bonbonnal. Még hogy ékszer! Csórók ahhoz.
Nem aranyra írtam. Konkrétan ezüst nyaklánc volt a lelkiismeretfurdalás értéke. 2004-es a sztorim.De hidd el nekem egy ház ára is kevés lett volna, hogy vele maradjak ezután. Egyébként a szeretőjének hordta a bonbonokat. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!