Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hölgyek!Milyen számotokra az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek!Milyen számotokra az ideális szerető?

Figyelt kérdés
2022. szept. 5. 10:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól néz ki és diszkrét. Kapcsolatban van.
2022. szept. 5. 10:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérek több privit. Nme keresek szeretőt, csak ilyent keresnék, ha keresnék.
2022. szept. 5. 14:20
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
Nálam magasabb, mackós, magabiztos, biztonságban érzem vele magam, tud és szeret irányítani. Naponta akár többször is keményen akcióra kész, nem kicsi és nem vékony a főnök, változatos szex, változó ki irányít, tud orgazmust okozni. Tisztában van vele hogy szeretői státuszban van, és nem akar többet, nem nyomoz utánam, nem kér számon semmiért amit akkor teszek ha épp nem vele vagyok. Mikor együtt vagyunk, nem csak szex van, hanem akár egész napos programok, néha romantika, néha őrültségek, spontaneitás, lehet vele beszélgetni is, külső szemlélőnek kapcsolatnak tűnhet, és ez neki is megfelel. Mikor valamelyikünk állandó partnere vagy akinek nem kell erről tudni ott van, akkor tud viselkedni, távolságot tartani, ha telefonon beszélek automatikusan teljes csendben van, soha nem akar lebukni vagy lebuktatni. Elfogadja ha vége, és utána ismeretlenek leszünk egymás számára.
2022. szept. 5. 14:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb 185 cm magas, sötét hajú, szőrös mellkas. Jó intim méret kíváló állóképességgel. Szex legalább 40 perc, de akár 2-3 órát is hajlandó szexelni. Laza és bevállalós. Nyitott új dolgokra, szeret kísérletezni. Diszkrét, nem hivogat, csak megbeszélt módon kommunikál. Randikat ritkán mondja le. Hetente szakít rám időt. Mások előtt semmi jelét nem adja a köztünk levő kapcsolatnak.
2022. szept. 5. 22:58
 5/9 anonim ***** válasza:
off: ez a szőrös mellkas ennyire izgi? már tobbszor hallottam, de engem elegge taszit még magamon is :D
2022. szept. 6. 07:54
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 én imádom 😉
2022. szept. 6. 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:

#4 Bmeg mintha valaki rólam csinált volna leírást xD (nem csajozós szövegből írtam, csak erre a topicra tévedtem).

Annyi hogy a mellszőrömet pár havonta lenyírom higiénia miatt :P

2022. szept. 6. 18:30
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
kb. mint a hármas leírása, de legyen humora. az fontos
2022. szept. 6. 18:35
 9/9 anonim ***** válasza:

193-4? cm magas, a nekem megfelelő intim mérettel (az olyan 14-15 cm, afelett már fáj)

Nem túl izmos, az ágyban 100% irányító (rám is figyel persze, de elkap és megdg, amikor úgy tartja kedve - nem = megerőszakol!).

Kinézet: a haj-szemszín mindegy, viszont legyen ápolt, jó illatú - de ne olyan, mint aki fél flakon deót magára fújt -, a szőrös mellkas nekem is teljesen oké.

Mindetten szexkapcsolatnak kezeljük, tehát nem lát bele többet, de legyen köztünk alapvető kommunikáció, ergo nem ignorál.

2022. szept. 8. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!