Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez megcsalás? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalás? A párom egy közös ismerös fiatal lány Facebook profilját rendszeresen felkeresi és a képeit nézegeti. Régebben minden fotóját like-olta. Mikor szóvá tettem azóta ezt nem teszi. De nézelődik továbbra is a lány profilján.

Figyelt kérdés
Azt mondja nem akar a lánytól semmit, de akkor miért érdekli a képei?

2022. aug. 29. 17:42
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
41Ja csak én egy pótlék vagyok a másik meg egy gyönyörűség, amúgy ronda mint a bűn!
2022. aug. 29. 22:26
 32/34 A kérdező kommentje:
30.De nincs rá lehetősége, mert a csaj sz.ik rá!
2022. aug. 29. 22:27
 33/34 anonim ***** válasza:
78%

Nálunk ugyanez volt, már 1 vagy 2 éve voltunk együtt mindig nézegette az ex profilját, lajkolta a képeit, még néha-néha egy egy cuki űzi is volt Isten éltessen pusziiiszmájliii... jok a kepeid, remelem jol vagy.... kaparni tudtam volna a falat. Na hát ugyanezt kezdtem el.en is csinálni. Volt egy fiú aki irogatott nekem, beszélgettem vele, hagytam had bókoljon ő is nekem, mint ő a kedves exnek. Kimentem tusolni, telefonom direkt bent hagytam a szobában. Belenézett és olyan hisztit csapott hogy sírt hogy sosem gondolta volna rólam hogy én más fiúval beszélgetek blablabla... na akkor nevettem egy jót fogtam a telefonját és szeme elé tettem mindent. Akkor elhallgatott mint a sír. Elmondtam neki. Ide figyelj nekem ez szerinted hogy esik? Pont úgy ahogy neked esik ez most! Ha engem akarsz akkor befejezed ezt a viselkedést és elgondolkodsz rajta vagy engem többet nem látsz mert én veled nem vesztegetem az időm.

Tudom, nálunk más volt, de az érzés szerintem hasonló nálad is.

Állj a talpadra határozottan, ha kell hagyd ott pár napra mert másképp ezek nem veszik komolyan a nőket!!

2022. aug. 29. 22:32
 34/34 anonim ***** válasza:
70%

Ja, akkor este el is mentem a testvéremnél aludtam. Később láttam, hogy már nem is ismerős a csajjal, se szó se beszéd letiltotta a lányt. Többet nem fordult elő ilyen sztori de én is óvatos vagyok mostmár ezekre a jelekre.

Engem megbántott vele nagyon, lehet mások szerint túlreagáltam,de akkor is ez nagyon megalázó tud lenni. És én is tűrtem vagy 6 hónapig biztos,hogy ő a csajt lajkolja, csetelgetnek cukiba.

2022. aug. 29. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!