Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalás? A párom egy közös ismerös fiatal lány Facebook profilját rendszeresen felkeresi és a képeit nézegeti. Régebben minden fotóját like-olta. Mikor szóvá tettem azóta ezt nem teszi. De nézelődik továbbra is a lány profilján.
Figyelt kérdés
Azt mondja nem akar a lánytól semmit, de akkor miért érdekli a képei?2022. aug. 29. 17:42
11/34 anonim válasza:
Mutassatok egy őszinte kapcsolatot!!!!
Ugye hogy nincsen, vagy azt hiszed hogy a TE párod az közben meg nem.
13/34 anonim válasza:
Kezdd el lájkolgatni te is számára idegen faszik képeit és nézegesd feltünően az oldalukat, ha kimozdulsz nélküle valahova,akkor öltözz fel mindig nagyon csinosan. Meglátjuk, ez mennyire fog tetszeni neki 😉 Ha hidegen hagyja,akkor tedd ki a szűrét,csak az idődet vesztegeted.
14/34 A kérdező kommentje:
10.Ne sértegess!
Én nem bántottalak!
Te egy bunkó vagy!
Szégyelld magad!
2022. aug. 29. 18:44
15/34 A kérdező kommentje:
14.Jó ötlet!
Köszi!
2022. aug. 29. 18:45
16/34 A kérdező kommentje:
11.Köszi, de majd én eldöntöm!
2022. aug. 29. 18:47
17/34 anonim válasza:
Megcsalásnak nem az, de szakítóok lenne nekem.
18/34 anonim válasza:
Mondjuk nem mindegy h egy 18 éves hulyegyetekrol van szo aki önmagában ilyen, vagy egy 30as felnott alja férfiról akinek már nincs uj a nap alatt.
19/34 A kérdező kommentje:
19.Az utóbbi, sőt nem 30-as hanem 40-es.
2022. aug. 29. 19:04
20/34 A kérdező kommentje:
13. Szerinted?
2022. aug. 29. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!