Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akik megcsalják a párjukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik megcsalják a párjukat azoknak nem rossz érzés hogy soha többé nem tudják úgy megcsókolni a párjukat ahogyan korabban? Es már mocskos lett az egész es nem tiszta ami köztük van? És már nem is lesz az soha?

Figyelt kérdés

Vagy ezen nem agonizálnak? Hogy képtelenek már bensőséges csókot adni a párjuknak ezután? Hogy már csak imitált megy?

Hogy már semmi nem olyan? És nem is lesz már semmi olyan mint többé?

(Persze aztán kiderul válás meg vagy vannak akik megbocsájtanak stb, a mindez előtti része érdekelne a dolognak amikor meg titkolják, vagy hülyítik a párjukat)

És amugy az a jobbik eset hogy hazudnak vagy próbálnak hazudni, vagy az őszinte lenne a jobbik eset, azokban a napokban hetekben amikor még semmit nem tud a másik?

2022. aug. 22. 19:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ami mit jelent?

Hogy a megcsalónak már megcsalás előtt sem jelentett semmit a párjával az intimitás?"

Nem, ez nem feltétlen igaz. Még akár szeretheti is a párját és ragaszkodhat hozzá, de nem szerelmes.

Nem, nem a megcsalás után változnak, már előtte, és sokan utána úhyanúgy képesek bármire a párjukkal, csak akkor nem, ha a szerető felé érzelmek alakulnak ki.

2022. aug. 22. 22:02
 12/16 A kérdező kommentje:

Aki képes mindent ugyanugy az nem szeret senkit csak magát.

Aki meg változik az a párjátol eltávolodott.

A szereto meg érzelmek más, nagyon sokan nem eggyel vannak a párjuk után, vagy palira veszik a szeretőt meg stb.

Volt egy szerelem, elmúlt, irány a k.félés jobbra balra.

Csak minek tartják a parjukat az ilyenek hazugságokkal, mikor már teljesen átértékelődött az egész a szemükben? (Ha nincs vagyoni közösség stb)

Tehát vkit x ideig szerelemből csókolnak, aztán meg megtartásból érzéketlenul.

2022. aug. 22. 22:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán volt életedben párkapcsolatod? Nem úgy tűnik.
2022. aug. 22. 22:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, rettentő naivnak tűnsz, és valami rózsaszín ködön át szemléled a világot. Semmi nem olyan egyszerű, hogy igen-nem, mindennek több árnyalata van.

Szerintem sem igen volt még kapcsolatod. Kb. úgy írsz, mintha csak elképzelnél egy kapcsolatot.

2022. aug. 23. 01:07
 15/16 A kérdező kommentje:
Miért?
2022. aug. 23. 06:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Én meg sosem szerettem csókolózni a férjemmel. Nem fejtem ki miért. Pedig előző kapcsolatomban nagyon is. Ezzel nem akartam megserteni, azt mondtam, nem olyan fontos ez nekem. Kis kegyes hazugság. Amúgy mindenben jó a férjem. 19 éve vagyunk házasok. Intenzív nemi élet. Én nem hiszek a teljes tokeletessegben. Ha valami 90+ %-ban jó, az már nagyon jó.
2022. aug. 25. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!