Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szinte naponta másra gondoltok, miközben párotok van, amiatt szokott rossz érzésetek lenni?
2
miért nem?
letiltottam Fb-n, hogy még véletlenül se beszéljünk, új számomat nem adtam meg neki, tehát zéró kontakt.
5
nem szokásom emberkéken gondolkozni amúgy, nem szokásom ezt váltogatni.
13 éve vagyunk együtt, és most fordult ez elő először...
Szerintem el fog múlni. Nekem van egy régi lány ismerősöm, akivel anno csak kerülgettük egymást, sosem volt ölelésen és rendkívül mély bessélgetésen kívül semmi. Aztán most lett párom és olykor olykor eszembe jut ez a lány. Hiányoznak a beszélgetések... Aztán elmúlik az érzés, majd van hogy visszajön.
Van még egy kolléganőm, aki nagyon vonzott egy időben. Érdekes, hogy az elején még eszembe sem jutott volna, aztán elkezdtük egymást szivatni, beszólogatni. Majd mintha megváltozott volna és távolságtartóbb lett... Utána nagyon hiányzott, de aztán én sem kerestem tudatosan a társaságát. Mostanra úgy gondolom jobb is ez így, nem is lett volna reális, hogy valami legyen köztünk. Jobban járunk ha maradunk munkatársak, akik tisztelik egymást. Nyugi nálad is elmúlik idővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!