Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vonzom a házas pasikat?
32 éves családos nő vagyok. Az elmúlt időszakban több házas férfi is beprobalkozott nálam. Elgondolkodtam. Pár éve volt egy házas pasi akivel amolyan érzelmi viszonyom volt,de más semmi. Rosszul éltem meg.
Egyszer olvastam valahol, hogy ezt a férfiak látják, megerzik rajtad, ha vevő voltál már ilyesmire. Én úgy gondolom nincs bennem semmi különleges.
"Miert vonzom a házas pasikat?"
mert annak a korosztálynak jössz be, ahol a többség már házas. és hát egy csomó házasságban vagy már alig van szex, vagy csak az unásig ismert langyosvíz megy
Nekem a feleségem volt ilyen előttem. Sajnos későn tudtam meg dolgokat. Lefeküdni ugyan nem feküdt le senkivel, de flörtök, lelki megcsalások voltak. Azóta ott van a fejemben, hogy velem is ezt fogja tenni. Jelenleg eddig még nem csalt meg az tuti, de attól tartok egysser bekövetkezik.
Persze meg kell adni a bizalmat...de...
Ti mit gondoltok? Kérdező?
#9/9
A lényegen az sem változtatna. De elmondta volna, mert sokat veszekedtünk, szenvedtünk emiatt. Úgy mondta, hogy az előző kapcsolatában csak a "szex" számított megcsalásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!