Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miert vonzom a házas pasikat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vonzom a házas pasikat?

Figyelt kérdés

32 éves családos nő vagyok. Az elmúlt időszakban több házas férfi is beprobalkozott nálam. Elgondolkodtam. Pár éve volt egy házas pasi akivel amolyan érzelmi viszonyom volt,de más semmi. Rosszul éltem meg.

Egyszer olvastam valahol, hogy ezt a férfiak látják, megerzik rajtad, ha vevő voltál már ilyesmire. Én úgy gondolom nincs bennem semmi különleges.

2022. aug. 22. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Sok ilyen van. Ismertem olyan nőt, aki folyton házas férfiakkal kavart. Valahogy meg is lehetett rajta érezni azt a fesle... akarom mondani, lazaságot.
2022. aug. 22. 15:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Pár évvel ezelőtt is házas voltál?
2022. aug. 22. 15:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Rég házas vagyok.
2022. aug. 22. 15:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor itt nem azt értik hogy voltál már ilyenben, hanem hogy kapható vagy dolgokra. Ez a személyiségedből adódik. Pl. apróbb erintések a férdiak felé, gátlástalanabb flörtök...
2022. aug. 22. 15:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Manapság minden masodik hazas pasi szeretot keres, nem meglepo ha sok nonel beprobalkoznak. Lehet innen is van a nagy szám. Ez is egy magyarazat.
2022. aug. 22. 16:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"Miert vonzom a házas pasikat?"

mert annak a korosztálynak jössz be, ahol a többség már házas. és hát egy csomó házasságban vagy már alig van szex, vagy csak az unásig ismert langyosvíz megy

2022. aug. 22. 16:12
 7/10 anonim ***** válasza:
45%

Nekem a feleségem volt ilyen előttem. Sajnos későn tudtam meg dolgokat. Lefeküdni ugyan nem feküdt le senkivel, de flörtök, lelki megcsalások voltak. Azóta ott van a fejemben, hogy velem is ezt fogja tenni. Jelenleg eddig még nem csalt meg az tuti, de attól tartok egysser bekövetkezik.

Persze meg kell adni a bizalmat...de...

Ti mit gondoltok? Kérdező?

2022. aug. 22. 22:33
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Biztos pasis közegben mozogsz. Nem fordulna ez elő ha a munkahelyeden nők dolgoznának. A lakohelyeden is többségben elvalt anyukák illetve idősebb özvegy nénik élnének.
2022. aug. 25. 07:14
 9/10 anonim ***** válasza:
69%
7. "Lefeküdni ugyan nem feküdt le senkivel"- vagy csak hiszed!
2022. aug. 25. 08:26
 10/10 anonim ***** válasza:

#9/9

A lényegen az sem változtatna. De elmondta volna, mert sokat veszekedtünk, szenvedtünk emiatt. Úgy mondta, hogy az előző kapcsolatában csak a "szex" számított megcsalásnak.

2022. aug. 27. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!