Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzom az ilyen pasikat?
Ez egy olyan kényes dolog amiért egy embert sem lehet elítélni.
Az egy más élet ha fogyatékkal rendelkező ember a társunk, és ezt nem kötelező elfogadni, ha nem akkor lépni kell még az elején.
Megoldás: ne ismerkedj a sürgősségi osztályon!
Találj olyan helyet ahol neked megfelelő emberek vannak.
Beismerte... hát azért kisebb dolgokat is szoktak egyeztetni az elején, fura hogy képről derül ki... még akkor sem mondja, de utána bevallja.
Még ha működne is, de azért más esetben is van amikor nem azt mondja valaki magáról (kor, anyagi helyzet, stb.), ami a reális, hanem előbb alakuljon ki érzelem. Ez így nem frankó.
Hány éves vagy? :) Jó kérdés hogy miért ilyen pasikat vonzasz be, lehet valami tudat alatti dolog van mögötte. Mondjuk hogy nagyon segítőkész vagy, és valahol tudat alatt azt hiszed hogy nem érdemelsz meg egy normális kapcsolatot?!
Nem tudom. Én hasonlóképp jártam régebben, mikor ráálltam a párkeresésre és tudat alatt olyan emberre vágytam akinek segíteni akarok,pátyolgatni de aztán nagyon megváltoztam és rájöttem hogy nem, nekem erre egyáltalán nincs szükségem, nem lelkisegély szolgálat akarok lenni hanem egyenlő fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!