Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vonzom az ilyen pasikat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzom az ilyen pasikat?

Figyelt kérdés
Valamiért vonzom a beteg pasikat mármint nem agyilag beteg hanem testileg beteg embereket.Az előző párom mozgássérült volt kerekesszék nélkül nem is tudott menni.Most pedig megismerkedtem egy másik fiúval akiről kiderült,hogy vak.Semmi bajom az ilyen emberekkel ne,hogy azt higgyjétek tudom,hogy nem tehetnek róla. Csak egyszerűen nem értem,hogy én miért mindig a beteg pasikat vonzom be? Egyszer volt egy barátom akinek semmi baja se volt testileg azóta őket vonzom be.

2019. ápr. 28. 16:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

Ez egy olyan kényes dolog amiért egy embert sem lehet elítélni.

Az egy más élet ha fogyatékkal rendelkező ember a társunk, és ezt nem kötelező elfogadni, ha nem akkor lépni kell még az elején.

2019. ápr. 28. 16:04
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom, talán ez van neked megírva sors könyvébe. Az én testvérem első párnak egy alkoholistát fogott ki, és kitart mellette. Még haragszik is ha valaki ezt kimondja. De egy kőkemény alkoholista örökké az marad, és a vak is megmarad annak. Ne legyél áldozat, kaphatsz egészségest is. Nem lenne boldog és kiegyensúlyozott életed egy olyan mellett akit ápolni kell a nap 24 órájában.
2019. ápr. 28. 16:05
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Gyere vonzz be engem is, én lelki beteg vagyok!
2019. ápr. 28. 16:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nem derül ki, hogy valaki vak? Ez olyan fura. Csak később vallja be az illető? Ez így azért necces...
2019. ápr. 28. 16:15
 5/11 anonim ***** válasza:

Megoldás: ne ismerkedj a sürgősségi osztályon!

Találj olyan helyet ahol neked megfelelő emberek vannak.

2019. ápr. 28. 16:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem a sürgősségi osztályon ismerkedtem.:D
2019. ápr. 28. 16:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Úgy nem derült ki,hogy vak,hogy itt ismertem meg és akkor nem említette utána láttam fotót róla és úgy beismerte,hogy ő vak.(:
2019. ápr. 28. 16:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Beismerte... hát azért kisebb dolgokat is szoktak egyeztetni az elején, fura hogy képről derül ki... még akkor sem mondja, de utána bevallja.

Még ha működne is, de azért más esetben is van amikor nem azt mondja valaki magáról (kor, anyagi helyzet, stb.), ami a reális, hanem előbb alakuljon ki érzelem. Ez így nem frankó.

2019. ápr. 28. 16:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? :) Jó kérdés hogy miért ilyen pasikat vonzasz be, lehet valami tudat alatti dolog van mögötte. Mondjuk hogy nagyon segítőkész vagy, és valahol tudat alatt azt hiszed hogy nem érdemelsz meg egy normális kapcsolatot?!

Nem tudom. Én hasonlóképp jártam régebben, mikor ráálltam a párkeresésre és tudat alatt olyan emberre vágytam akinek segíteni akarok,pátyolgatni de aztán nagyon megváltoztam és rájöttem hogy nem, nekem erre egyáltalán nincs szükségem, nem lelkisegély szolgálat akarok lenni hanem egyenlő fél.

2019. ápr. 28. 16:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én hiszek a sorsban, neked valamiért ilyen emberekkel kell találkoznod. Valamit tanulnod kell tőlük.
2019. ápr. 28. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!