Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet túl élni, ha megcsalt a férjed?
Igen bocsanat nem írtam konkrétumot. 29 vagyok. Nem léptem ki a kapcsolatból. Ez még nagyon friss dolog. Próbálnám megmenteni. Páran írták a dokit, holnap már megyek is hozzà.
Szeretném megmenteni, nem tudom jelenleg elkepzelni az életemet nélküle. Egy esélyt talán megérdemel még a kapcsoltunk. Nekem ő az igazi. Legalábbis úgy éreztem. Most ez nyilván megingott és a bizalom mint olyan megszűnt létezni.
Egyszeri megcsalás volt vagy folyamatos?
Ezek után te képes lennél lefeküdni vele? Gyerek van?
Igazából nektek is meg kellene beszélni a dolgot. Viszont sajnálom, hogy ezt írom, de ha ez egyszer megtörtént jó eséllyel később is meg fog
Kérdező, én meg tudlak érteni. Egyszer kiírtam egy megcsalással kapcsolatos kérdést, hogy miért választják egyesek azonnal a válást? És rengeteg indulatos válasz jött, hogy a megcsalásra márpedig nincs bocsánat. Pedig szerintem ennél azért sokkal összetettebb a dolog. Ha nem történt érzelmi megcsalás, akkor vannak alternatívak a kapcsolat megmentésére, főleg ha a párom is küzdeni akarna a megmentéséért.
Az pedig szuper, hogy elmentél pszichológushoz, remélhetőleg sok minden kitisztul számodra.
Nem olyan rég óta tart, nem tudom pontosan hányszor történt meg. Meg se mertem kérdezni mert rettegek a választól.
Nem tudom hogy kepes lennék e, egyelőre csak azt látom magam előtt hogy úgy ért hozzá ahogy hozzám szokott.
Nincs még gyerekünk.
Figyelj, 29 évesen még fiatal vagy, van esélyed normálisat találni. Az lebegjen a szemed előtt, hogy ha most még realatíve friss házasként (amikor elvileg nagy gondok sincsenek) félrement, akkor mi lesz később, amikor már kicsit unni is fog...
Engem 34 évesen csaltak meg, egy percig sem gondolkodtam.
Nem léptél ki a kapcsolatból = megengeded neki, hogy bármikor megcsaljon, mert úgysincsen szankció (szakítás).
Ha neked jó lábtörlőként funkcionálni - nyugi, aki egyszer megcsalt, máskor is megteszi, csak óvatosabban -, akkor hajrá.
Kettőtökön fog múlni,másokkal meg nem kell törődni mit mondanak,mindenki a saját élete alapján ítélkezik,de ti nem vagytok ők.
Van kiút belőle,ha nem is könnyen,de talpra lehet állni,
visszanyerni a bizalmat.De csak akkor ha mindketten egyformán akarjátok,
és meg tudod bocsájtani a történteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!