Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet túl élni, ha megcsalt a férjed?
Kettőn áll a vásár. Először le kell ülni, megbeszélni, hogy mi az oka. Egy pschiologus is sokat tud segíteni!
Nálunk az álandó veszekedés, féltékenykedés, szex hiánya volt az ok. Volt egy kis szünet, megbeszéltük a dolgot, és rájöttünk, hogy mind a kettőnkbe volt hiba. Most boldogan élünk és minden renbe van. :)
Megcsalas elott neki kellett volna beszélgetni arrol hogy all a f.rka a kollegara. Ő meg inkabb döntött, hátbaszúrt.
Legkonnyebben en ugy tudnam csak feldolgozni ha szeretem magam annyira, hogy megvédem magam ilyen emberektol. En ezzel mar nem tudnék tovabb élni ugy ertve h nalam van ugyan bocsanat, nem haragszom en, de nem folytatnám vele. Nekem ez egyenlo azzal hogy nem szeret. En ezt nem tudom összerakni h szeret de csal. Illetve nekem ilyen szeretés, köszönöm de nem kell.
Sajnálom!
Túl lehet élni, de valami biztosan meghal benned. Ha lemegy a legrosszabb (a gyász), akkor már csak azt kell kitalálni, hogy hogyan tovább. Új helyzethez kell alkalmazkodnod. Ha elváltok, ha nem, akkor is újra kell szervezni az életedet, mert már semmi sem lesz a régi. Sokan azzal kezdenek el többet foglalkozni, ami már a párjuk előtt is vagy tőlük függetlenül is jelen volt az életükben: munka, gyerekek, hobbi.
A megcsalás igazából a nőknek nagyobb szívás, különsen 35-40 felett, mert csökken az esély a pártalálásra, és egyedül leélni a hátralévő életünket nem túl jó dolog. Ha találunk is valakit, az sem biztos, hogy hosszútávon működni fog a dolog. Nem írtál konkrétumot, pl. hány éves vagy, ő volt-e az igazi nagy szerelmed, vagy már te sem érezted jól magad a kapcsolatban, ezért csak ilyen általános dolgokat tudok írni.
Szerintem a kerdezo kilepett a kapcsolatbol csak nem tudja, hogyan lehet ezt feldolgozni.
En ugy gondolom sok event at meg benned lesz a fajdalom, amit tanacsolnek az, hogy a felszabadult iszonyu energiakat fektess most hasznos tevekenysegekbe azaz alakits ki uj szokasokat. Kezdj el egy nyelvet tanulni, kepzed magad, jarj edzesekre, akar tancra, jarj el uj tarsasgba stb. Sok-sok ido mulva szokassa valok es enyhul a fajdalom is!
De lehet azert akarja feldolgozni, mert benne akar maradni ebben.
Nekem az lenne erre a gyógyszer hogy kiléptem kialltam önmagamért kimentettem magam ilyen ember mellől. Nem alázom magam én is, ahogy ő tette velem azt.
#7 -es válaszolóval értek egyet.
Egy le fel vehető nadrág leszel.
De nyugi nem fogsz belehalni, kb 1 millióból 2 aki belehal, 1 általában szívrohamban, 1 pedig öngyilkos lesz.
Ha nincs gyerek, akkor rögtön elválnék. Ha van, akkor is, de igyekezném az utolsó fillért is kisajtolni belőle...
F
örülj, h. megszabadultál egy ilyen gazembertől.
nyilván x ideje ez ment, csak most tudtad meg, tehát az élet adott egy lehetőséget, h. lezárd, újrakezdd, és találj egy normálisabb hapekot.
de be is tarthatsz neki, és lőhetsz egy olyan Fb-posztot, h. kedves ismerőseim, szingli lettem, mert Béla megcsalt.
hadd tudja meg mindenki, mekkora tetű.
sokan a haragjuk miatt tudnak nehezen túllépni, épp ezért ez jó módszer, ráadásul csak az igazságot közlöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!