Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy lehetséges? Hallottatok ilyenről?
Megismertem nem rég egy srácot, kedves volt, aranyos, jófej, és persze jól is nézett ki.
Randiztunk párszor, de nem történt semmi köztünk, úgy értve, hogy szex, bár beszéltünk a témáról, de nem adtam oda magam neki.
Most ennyi alkalom után, úgy döntöttem, hogy ránézek a srácra kicsit jobban, és kiderült, hogy barátnője van! Sokkolt, mert se egy elszólása nem volt, és gyakran beszéltünk is, és tali is volt szex nélkül. Nekem azt mondta, hogy a szexre is vár, ő türelmes, de hát akkor otthon ennyit sem kap?
Hallottatok már ilyen megcsalasrol?
Sok ilyen van az oldalon hogy egy srác két nőhöz jár felváltva - nem szoktak tudni egymásról
Semmi új nincs a sztoriba , valószínűleg neki is neked is hazudik.
Én nem értem amikor valakit átvertek, hülyíteni akarnak, miért ilyen kérdéseket tesz fel, hogy
- "de hát akkor otthon ennyit sem kap?"
- "a barátnő naiv, hogy ebből abszolút semmit nem vett észre?"
ki a f**t érdekel? Miért nem azzal foglalkozol, hogy téged hülyítettek, hülyítenek? Ignoráld, "tiltsd" az illetőt, rosszarc, kit érdekel, mi van a magánéletében. Honnan tudod, hogy nem vette észre a másik? Honnan tudod, hogy hogy mit kap otthon? Pasik sokszor csak az újdonság varázsa, a vadászösztön miatt repülnek új húsra.
Juuuj én vagyon a szentfazék kislány
Nem találkozok vele meg nem szexelek vele csak mert barátnője vaaan.
Még jó higy a legtöbben nem ilyen elcseszettül gondolkodnak
Csak eszembe jutott egy régebbi történet. A srác szinte egyidejűleg 2 lányt ejtett teherbe. '
Nagyon durva, nem értem mire jó ez vajon.
De ha valaki nincs kiéhezve, sem testileg sem lelkileg, akkor mit keres másban /másnál? Én ehhez túl őszinte és tisztességes vagyok, de el sem tudom képzelni 😳
Átéltem hasonlót. Többnyire az van a dolog mögött, hogy már nem szereti a csajt, és/vagy jöttél te, aki felnyitotta a szemét, de még nem mer kilépni a kapcsolatból.
Az én esetemben az történt, hogy egy random házibuliban megismerkedtünk, és két utcával arrébb is érezni lehetett közöttünk a kémiát. Ezt követően sokáig nem keresett, nekem pedig sikerült kinyomozni, hogy több éves kapcsolata van. Később újra felkeresett, hogy találkozhatnánk, ha lenne hozzá kedvem, de amikor igent válaszoltam, akkor hirtelen újra eltűnt. Pár hétre rá szakított a csajjal, nem tudom, hogy miattam-e, vagy végre szakítani tudott vele. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő lépése, egyelőre csak ilyen lájkolgatások vannak közöttünk. De talán jobb is, ha még gyászolgat.
Nem mindig fekete-fehér az ilyesmi, mert jöhet valaki úgy az életedbe, hogy bár eddig meg voltál győződve arról, hogy biztosan a párod az igazi, de ez az új valaki teljesen felforgat mindent, és nem te tehetsz arról, hogy szerelmes leszel.
Az viszont nem túl ígéretes, hogy már többször is randiztatok, mert akkor már tudatosan döntött úgy, hogy megcsalja a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!