Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szívecskés smiley kollégának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szívecskés smiley kollégának gyanús, vagy belefér?

Figyelt kérdés
Férjem mögött álltam tegnap, mikor telefonozott. Láttam, hogy egy nő azt írta neki, hogy nagyon köszöni, és ilyen csókos, szíves smiley-k. 😍😘❤️ Amire férjem reagált is egy szívvel. Annyira megijedtem, hogy hirtelen nem mertem rákérdezni, hanem később belenéztem a telefonjába, és csak szülinapi köszöntés volt -oda-vissza- de tele szívvel meg csókkal mindkettőjüknél. Abban sem vagyok biztos, hogy ez megér-e egy kérdést/veszekedést, vagy hagyjam annyiban, ez belefér?
2022. aug. 17. 06:41
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Rákérdeztél?
2022. aug. 19. 21:05
 32/33 anonim ***** válasza:
0%
Miért vagy ilyen prűd pcsa?
2022. aug. 20. 14:44
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Teamsen mi is nyomunk magara a szovegre egy szivecsket, ha valaki olyat csinalt vagy lusta vagyok leirni ujra, hogy koszi. De messengeren beszelgetni es ott kuldeni rengeteg szivecskes szmajlit na az mar tulmutat egy szimpla kollegiális kapcsolatnal. Irtad is, hogy valami fiatal csaj irta, szerintem koztuk mar valami nagyon szoros, bizalmi kapcsolat lehet… nem gondolom, hogy tortnet volna barmi is hiszen ha igen a csaj nem irna nyiltan ilyeneket neki. De valami nagyon szoros kapcsolat van amirol te nem is tudsz es ez veszelyes lehet hosszutavon
2022. aug. 21. 08:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!