Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szívecskés smiley kollégának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szívecskés smiley kollégának gyanús, vagy belefér?

Figyelt kérdés
Férjem mögött álltam tegnap, mikor telefonozott. Láttam, hogy egy nő azt írta neki, hogy nagyon köszöni, és ilyen csókos, szíves smiley-k. 😍😘❤️ Amire férjem reagált is egy szívvel. Annyira megijedtem, hogy hirtelen nem mertem rákérdezni, hanem később belenéztem a telefonjába, és csak szülinapi köszöntés volt -oda-vissza- de tele szívvel meg csókkal mindkettőjüknél. Abban sem vagyok biztos, hogy ez megér-e egy kérdést/veszekedést, vagy hagyjam annyiban, ez belefér?
2022. aug. 17. 06:41
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
74%

"Így amíg az étlapot nézegeti de vacsorázni haza megy nem hiszem ,hogy ez váló ok lenne!"

Ebben minden benne van. Sokan félre szoktak érteni, de én a flörtölést más, ellenkező nemű emberekkel nem tartom megcsalásnak. Véleményem szerint minden nőnek és férfinak szüksége van pozitív visszacsatolásra másoktól, hogy férfinek/nőnek érezhesse magát. Amíg nincs érzelmi(ugye azzal kezdődik)/fizikai megcsalás, természetesen, addig ez természetes és szükséges dolog.

"Egyébként nekem kicsit meglepő ,hogy azon senki sem akadt fenn ,hogy titokban te átvizsgálod a telefonját!"

Na igen, ez sem mellékes!

2022. aug. 17. 10:15
 22/33 A kérdező kommentje:
Ha nincs semmi más mögötte, akkor tőlem minden kollégájának küldheti a szíveket, a kérdésem is arra irányult, hogy ebből lehet-e gyanakodni másra, mert önmagában a flört nem zavar. Először én csak egy köszönömöt láttam szívekkel meg csókokkal egy fiatal nőtől, és hirtelen elöntött az ideg, hogy mi lehet a köszönnivaló. Magamból indultam ki, én udvariasságból random férfinak nem küldenék ilyeneket. Valóban nem mondtam neki, hogy megnéztem, de nem is titos a telefonja, tudom a kódját, plusz a közös használatú gépen ő van bejelentkezve, a tableten meg én, szóval ebből sosem csináltunk problémát. Nyilván tudom, hogy ha a szexet köszönte volna meg a hölgy, akkor nem ezt a platformot választották volna, amiről tudja, hogy én is láthatom. De pillanatra nagyon megijedtem a szívek meg csókok láttán.
2022. aug. 17. 10:32
 23/33 anonim ***** válasza:
77%

ez nagyon nem okés, kérdező!

és igen, tedd szóvá vagy legyen gyanús.

nálam pl. nem szokás a szívecskézés, még barátok között sem, nemhogy kollégák.

vhogy ilyet az ember a szerelmének küld, vagy ha másnak is, azzal kiüresíti ennek a szíves emojinak a szimbolikáját.

és miért online kívánnak egymásnak boldog szülinapot, munkahelyen nem taliztak a héten?

2022. aug. 17. 10:49
 24/33 anonim ***** válasza:
69%

Ha másoknak is így ír,és gyakran nyomja ezeket az emojikat,

nincs baj.Márpedig úgy néz ki hogy ő ezt szereti használni.

2022. aug. 17. 11:48
 25/33 BeefEater ***** válasza:
Ez nem feltétlen baj. Én is néha kapok ilyet a kolléganőimtől (sőt, kollégáktól is). Ez nem jelent semmit, maximum azt, hogy a céges kommunikáció is egyre infantilisabb.
2022. aug. 17. 13:57
 26/33 anonim ***** válasza:
69%

Van aki minden mondata mellé tesz emojit. Van aki meg soha.

Attól függ ő milyen de ha neked is szokott rendszeresen akkor szerintem semmi jelentőssége.

Csak kedves akart lenni.

2022. aug. 17. 14:34
 27/33 anonim ***** válasza:
31%

nem fér bele, de kérdező, mégis ezt szeretnéd hinni, h. ez így rendben van, ezért lepontozol mindenkit, aki más véleményen van, és felpontozol mindenkit, aki azt mondja, amit hallani akarsz.

eleve felvet érdekes kérdéseket, h. miért dumálgat munkaidőn kívül a kolleginával, és hidd el, azon kívül is mehet ez, amiről neked tudomásod sincs.

nekem nőként eszembe nem jutna egy házas kollégának szíveket dobálni, akármilyen szülinap is van, sőt, azt sem feltétlenül érezném szükségesnek, h. annyira bizalmas kapcsolatba kerüljünk, h. számon tartsuk egymás szülinapját.

légy résen!

2022. aug. 18. 13:36
 28/33 A kérdező kommentje:
Eddig rajtad kívül nem pontoztam se le, se fel senkit, de nem szeretem az ilyen semmiből ítélkező stílust, ne haragudj.
2022. aug. 18. 14:13
 29/33 anonim ***** válasza:
31%

28

semmiből ítélkező? a faszid flörtöl a kolléganővel.

ébresztő!

2022. aug. 18. 18:32
 30/33 A kérdező kommentje:
Nem arra értettem az ítélkezést, hanem hogy rögtön lepontozok mindenkit, akinek nem tetszik a válasza. Mi az, hogy más véleményen van? Én tettem fel a kérdést, hogy lennék más véleményen, mint akármelyik válaszoló...
2022. aug. 18. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!