Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívecskés smiley kollégának gyanús, vagy belefér?
"Így amíg az étlapot nézegeti de vacsorázni haza megy nem hiszem ,hogy ez váló ok lenne!"
Ebben minden benne van. Sokan félre szoktak érteni, de én a flörtölést más, ellenkező nemű emberekkel nem tartom megcsalásnak. Véleményem szerint minden nőnek és férfinak szüksége van pozitív visszacsatolásra másoktól, hogy férfinek/nőnek érezhesse magát. Amíg nincs érzelmi(ugye azzal kezdődik)/fizikai megcsalás, természetesen, addig ez természetes és szükséges dolog.
"Egyébként nekem kicsit meglepő ,hogy azon senki sem akadt fenn ,hogy titokban te átvizsgálod a telefonját!"
Na igen, ez sem mellékes!
ez nagyon nem okés, kérdező!
és igen, tedd szóvá vagy legyen gyanús.
nálam pl. nem szokás a szívecskézés, még barátok között sem, nemhogy kollégák.
vhogy ilyet az ember a szerelmének küld, vagy ha másnak is, azzal kiüresíti ennek a szíves emojinak a szimbolikáját.
és miért online kívánnak egymásnak boldog szülinapot, munkahelyen nem taliztak a héten?
Ha másoknak is így ír,és gyakran nyomja ezeket az emojikat,
nincs baj.Márpedig úgy néz ki hogy ő ezt szereti használni.
Van aki minden mondata mellé tesz emojit. Van aki meg soha.
Attól függ ő milyen de ha neked is szokott rendszeresen akkor szerintem semmi jelentőssége.
Csak kedves akart lenni.
nem fér bele, de kérdező, mégis ezt szeretnéd hinni, h. ez így rendben van, ezért lepontozol mindenkit, aki más véleményen van, és felpontozol mindenkit, aki azt mondja, amit hallani akarsz.
eleve felvet érdekes kérdéseket, h. miért dumálgat munkaidőn kívül a kolleginával, és hidd el, azon kívül is mehet ez, amiről neked tudomásod sincs.
nekem nőként eszembe nem jutna egy házas kollégának szíveket dobálni, akármilyen szülinap is van, sőt, azt sem feltétlenül érezném szükségesnek, h. annyira bizalmas kapcsolatba kerüljünk, h. számon tartsuk egymás szülinapját.
légy résen!
28
semmiből ítélkező? a faszid flörtöl a kolléganővel.
ébresztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!