Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a férjem lekódolta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem lekódolta a telefonját, és nem adja ki a kezéből, és tavaly már félrelépett akkor most megint van okom gyanakodni, vagy csak túl bizalmatlan vagyok és én vagyok a hülye?

Figyelt kérdés

#féltékenység #Kapuzárási pánik férfiaknál
2022. aug. 15. 13:22
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
És mit találtál a telefonjába, azt nem írtad le hogy van-e olyan ami egyértelműen megcsalásra utal.
2022. aug. 16. 14:50
 32/53 anonim ***** válasza:
16%

Hidd el,ha szereted és ős is,még megcsalás után is van élet,Persze

ezt itt mindenki lepontozza,mert itt a trendi az azonnal ki kell rúgni.. :-)

Engem megcsalt a férjem, megértettem az okát,és ugyan rohadtul

fájt,kellet két év mire a bizalmam visszaállt,de mégis azt mondom hogy

jól tettem hogy nem küldtem el.30 éve vagyunk együtt,egy botlás belefér mindenki életébe.

2022. aug. 16. 15:48
 33/53 A kérdező kommentje:
A férjem telefonjának a képernyőjén lezárt állapotban megjelenik, hogy ki üzent. Ilyet többször láttam, de mire meg tudtam volna nézni, kitörölte. Mostanában mindent kitöröl. De egyszer láttam azt mhogy éjszakás műszakban, amikor 6 ember volt az irodában, whatsappon írta ezt. Nem jössz ki? De senki ne tudjon róla. A férjem azonnal válaszolt, hogy oké. Mi lehetett az, amit mások nem hallhattak. És ha csippan a telefon, már nézi is, pedig ezelőtt órákig se nézett rá.
2022. aug. 16. 16:30
 34/53 anonim ***** válasza:
100%
Milyen bizonyítékot akarsz még? Vagy csak akkor fogod elhinni, ha konkrétan egy légyottra nyitsz ajtót idézőjelben? Nem csesztetni akarlak, de nem véletlen hogy gyanakodsz. Ez nem jön csak úgy az emberre, beindultak a vészharangok benned, ez az igazság. Remélem választ fogsz kapni amire szeretnél, de tőle kell, itt mondhatunk okosat nem tudunk segíteni. Sajnos néha aljasnak tűnő módszerekhez kell folyamodni. Ha feloldó jel van még meg tudod lesni, de ujjlenyomattal esélytelen lesz. A telefon a kulcs, nem véletlen, hogy lekódolja ha eddig nem tette. Tudnék tippet adni, ha feloldójeles de nem publikusan.
2022. aug. 16. 22:42
 35/53 anonim ***** válasza:

Itt az a kérdés hogy ő mit akar és te mit tudsz neki megbocsájtani.

Mármint ha valóban megcsal,mert ez még ennyiből csak sejtés.

Nincs olyan google fiókotok amin megjelenik a telója helyzete?

A barátnőm megnézte a férje idővonalát, és egyből lejött hogy reggelente

sokszor munka helyett a nőhöz ment, és melyik szállodába vitte.

2022. aug. 17. 10:44
 36/53 A kérdező kommentje:

A telefon feloldó kódra már sikerült rájönnöm egy nagyon egyszerű módon. Mint írtam, a gyanúra pont az ad okot, hogy mindent kitörölget. Akinek nincs titkolnivalója, ezt nem csinálja. Mivel a viselkedése miatt nem bízom benne, jogom van tudni, hogy mit művel a hátam mögött. Szóval lehet erre azt mondani hogy joga van ahhoz hogy ne számoljon be mindenről, de ez nem a másik megcsalására és átverésére vonatkozik. Az én telefonomat bármikor megnezhetné, és régebben meg is tette. Amióta titkolózik, nem néz bele és azt hangoztatja, hogy azért nem, mert a telefon mindenkinek a magánügye. Érdekes, ez régebben nem okozott neki problémát. Így arra hivatkozik, hogy nem mutatja meg a magáét, mert ő se nézi meg az enyémet. Azt gondolom, amíg a felesége vagyok, jogom van tudni, tesz e olyat, amit tudja hogy nem bocsátanék meg. Egy férfi se hivatkozzon arra, hogy ők mások, igényük van arra, hogy férfiasnak érezzék magukat, azért lépnek félre. Akkor nem kell összeházasodni, ha valaki tudja, hogy nem tud hűséges maradni. Nem bántom meg a párom, mert szeretem, ez ilyen egyszerű. Aki ilyet tesz, nem szereti igazán a párját, mert tekintettel lenne az érzéseire.

Szóval, amíg nem szerzek bizonyosságot, nem fogok megnyugodni. Ez csak azt bánthatja, aki csal. Az idővonalas dolog pont tegnap jutott eszembe. Megnéztem, és ki volt kapcsolva, ezért visszakapcsoltam, és meg is fogom nézni minden nap.

2022. aug. 17. 12:14
 37/53 Mathus ***** válasza:
19%
#36: azt ne felejtsd el, hogy mindenki a SAJÁT döntéseiért felelős. tehát ha vkinek belemászol a magánszférájába (gyakorlatilag amit csinálsz, az a magántitok megsértése tényállás), az a te dolgod. nincs olyan, hogy ő csinálta, én is csinálom, mert ő olyan-amilyen. ha nem érzed érzelmileg biztonságban a házasságodban, akkor ennek hangot adhatsz, kommunikálhatod, beszélhetsz róla, vagy elválhatsz, vagy "szünetet tarthattok". de ezt NE, mert ez mélyre visz.
2022. aug. 17. 12:42
 38/53 A kérdező kommentje:
A csalás se becsületes dolog! Ha valaki úgy tesz otthon, mintha minden rendben lenne, közben meg félre tekintget, semmivel se tiszteletremeltóbb tett. Ha valakinek jobban kell más, mint a párja, vallja be, és távozzon a kapcsolatból. Hiába próbálja valaki szépíteni, attól hogy a törvény nem bünteti, semmivel se szebb dolog, mintha valaki meglopná a társát. Ez igenis lopás a kapcsolat kárára. És ha valakiben van egy szemernyi becsület, mondja azt, hogy ne haragudj, találtam mást, el akarok válni. De persze ez így milyen kényelmes dolog! Otthon meleg étel, tiszta ruha, rendes lakás. Ha megkívánja, akkor szex is, ami állítólag milyen fantasztikus. Közben azért még egy kis ez meg az mással, mert hát egy férfinél az ilyet nem kell komolyan venni ugye, csak ösztön, csak szórakozás, csak játék.
2022. aug. 17. 12:57
 39/53 A kérdező kommentje:

Egyébként meg az se tisztességes, hogy ha egy nő tenne ilyet, akkor azt úgy ítélik meg, hogy jól tette a férje, hogy nyomozott utána, na ugye milyen egy útszéli nőszemély, megérdemelne egy alapos verést. Ez milyen kettős mérce.

De mindenkinek köszönöm hogy elolvasta amiket írtam. Most már biztosabb vagyok abban, hogy a saját érdekemben végére kell járnom a dolognak. Nem kell elviselnem hogy más miatt én betegedjek bele ebbe az egészbe.

2022. aug. 17. 13:05
 40/53 Mathus ***** válasza:
48%
#39: érzelmi szempontból kell a végére járnod a dolognak, nem CSI:Nagykőrös-t játszani. abban nincs katarzis, mégha le is aratod az erkölcsi "babérokat", ide meg leírod folytatásokban. a saját érzelmi biztonságod a legfontosabb, a saját jól-léted. és most nem vagy jól, és ami elsősorban mérgez, azok a SAJÁT gondolataid. teremts tiszta helyzetet, aztán gyászolj, aztán gyógyulj, magadat helyezve a középpontba.
2022. aug. 17. 13:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!