Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem lekódolta a telefonját, és nem adja ki a kezéből, és tavaly már félrelépett akkor most megint van okom gyanakodni, vagy csak túl bizalmatlan vagyok és én vagyok a hülye?
Hidd el,ha szereted és ős is,még megcsalás után is van élet,Persze
ezt itt mindenki lepontozza,mert itt a trendi az azonnal ki kell rúgni.. :-)
Engem megcsalt a férjem, megértettem az okát,és ugyan rohadtul
fájt,kellet két év mire a bizalmam visszaállt,de mégis azt mondom hogy
jól tettem hogy nem küldtem el.30 éve vagyunk együtt,egy botlás belefér mindenki életébe.
Itt az a kérdés hogy ő mit akar és te mit tudsz neki megbocsájtani.
Mármint ha valóban megcsal,mert ez még ennyiből csak sejtés.
Nincs olyan google fiókotok amin megjelenik a telója helyzete?
A barátnőm megnézte a férje idővonalát, és egyből lejött hogy reggelente
sokszor munka helyett a nőhöz ment, és melyik szállodába vitte.
A telefon feloldó kódra már sikerült rájönnöm egy nagyon egyszerű módon. Mint írtam, a gyanúra pont az ad okot, hogy mindent kitörölget. Akinek nincs titkolnivalója, ezt nem csinálja. Mivel a viselkedése miatt nem bízom benne, jogom van tudni, hogy mit művel a hátam mögött. Szóval lehet erre azt mondani hogy joga van ahhoz hogy ne számoljon be mindenről, de ez nem a másik megcsalására és átverésére vonatkozik. Az én telefonomat bármikor megnezhetné, és régebben meg is tette. Amióta titkolózik, nem néz bele és azt hangoztatja, hogy azért nem, mert a telefon mindenkinek a magánügye. Érdekes, ez régebben nem okozott neki problémát. Így arra hivatkozik, hogy nem mutatja meg a magáét, mert ő se nézi meg az enyémet. Azt gondolom, amíg a felesége vagyok, jogom van tudni, tesz e olyat, amit tudja hogy nem bocsátanék meg. Egy férfi se hivatkozzon arra, hogy ők mások, igényük van arra, hogy férfiasnak érezzék magukat, azért lépnek félre. Akkor nem kell összeházasodni, ha valaki tudja, hogy nem tud hűséges maradni. Nem bántom meg a párom, mert szeretem, ez ilyen egyszerű. Aki ilyet tesz, nem szereti igazán a párját, mert tekintettel lenne az érzéseire.
Szóval, amíg nem szerzek bizonyosságot, nem fogok megnyugodni. Ez csak azt bánthatja, aki csal. Az idővonalas dolog pont tegnap jutott eszembe. Megnéztem, és ki volt kapcsolva, ezért visszakapcsoltam, és meg is fogom nézni minden nap.
Egyébként meg az se tisztességes, hogy ha egy nő tenne ilyet, akkor azt úgy ítélik meg, hogy jól tette a férje, hogy nyomozott utána, na ugye milyen egy útszéli nőszemély, megérdemelne egy alapos verést. Ez milyen kettős mérce.
De mindenkinek köszönöm hogy elolvasta amiket írtam. Most már biztosabb vagyok abban, hogy a saját érdekemben végére kell járnom a dolognak. Nem kell elviselnem hogy más miatt én betegedjek bele ebbe az egészbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!