Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem lekódolta a telefonját, és nem adja ki a kezéből, és tavaly már félrelépett akkor most megint van okom gyanakodni, vagy csak túl bizalmatlan vagyok és én vagyok a hülye?
egy csomó 50-es pasinak van esélye 20-as, 30-as, 40es nőknél.
hozzám is mostanában egy 57 éves pasi közeledett, miközben egy 31 éves nője van, és én 39 vagyok.
Az én férjem teljesen átlagos, alacsony,mackós alkat. Tehát nem egy olyan, aki után megfordulnak a nők az utcán. De nagyon kedves , udvarias tud lenni főként idegenekkel. Van benne valami, ami szimpatikussá teszi. Ezenkívül főnöke a lánynak, ráadásul olyan helyen dolgoznak, hogy 24 órán keresztül csak kettesben vannak. Van olyan feleség, akinek ne ütne szöget a fejébe az általam leírt dolgok után, hogy mivel töltik el az időt, ha nincs semmi munka? Azt hiszem ez az az eset, hogy akit egyszer megmart a kígyó, a cipőfűzőtől is fél.
Egyébként aki azt írta, hogy hülye vagyok, igaza van. Hülyén hiszékeny, hülyén szerelmes, hülyén féltékeny, hülyén bizalmatlan. És igaz, hülye vagyok hogy így fáj a szívem valaki miatt, aki lehet hogy átver.
"LEHET, hogy átver"??
Nem azt írtad, hogy megcsalt már?
17.es. A megcsalást a tavalyi törtentekre értem. Ő tagadta a fizikai megcsalást,csak azt ismerte el, hogy több helyen regisztrált.
Ha érdekel, privátban elmesélem, mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!