Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? Mi a helyes döntés?
Figyelt kérdés
Tegnap kiderült, hogy megcsalt a barátnőm. Sajnos az én kezem is benne van a dologban, mivel abban az időszakban nem mutattam ki neki eléggé, hogy mennyire fontos nekem és úgy érezte, hogy nem is szeretem igazán és hamarosan vége lesz. Találkozott az egyik ismerősével, akivel beszélgettek ő részeg volt, sokmindenre nem emlékszik belőle, nem tudja miért csinálta és nagyon bánja a dolgot, látom rajta. nyilván nem mondta el egyből, de az utóbbi időben látszott rajta, hogy van valami és tegnap délután kitört belőle a dolog. Nyilván eléggé rossz ez nekem, de én még mindig érzem, hogy szeretem és annyiban maradtunk, hogy adunk egymásnak kb 1 hónapnyi időt átgondolni, hogy hogyan tovább. Én úgy érzem jelen pillanatban, hogy képes lennék elfelejteni a dolgot és újrakezdeni vele mindent tiszta lappal.2022. aug. 13. 17:29
11/11 anonim válasza:
Mert sok minden azon is múlik hogy tudtok kommunikálni egymással .Ha ez nem megy akkor előbb utóbb megint megcsal ha nem beszélsz vele .Ennek meg igy nem sok értelme van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!