Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne finoman kiszedni a haverjaiból, akik mindent tudnak, hogy csal e?
Arra a kérdésre hogy képzeld átvert engem xy te tudtal rola?
Ha nem válaszolnak mit jelent?
Gondolom aki korrektnek hiszi az reagálni hogy én ugy tudtam jóban vagytok, téged szeret.
Ha normális emberek akkor nem dobják fe a srácot. Ha feldobják akkor meg kiutálják.
Szóval a válaszom hogy a paranoiáddal fordulj orvoshoz.
Kedves Kérdező ifjú hölgy!
Az én (egykori) ifjúságomban a barátság szent dolog volt, ennél már csak a barát barátnője volt szentebb. (Mi akkor sem feküdtünk volna le a barátnővel, ha fizet, de amennyire én tudom ez ma már másként van...)
Eltekintve fenti kis kitérőtől, én is azt mondom, hogy néz a szemébe, és kérdezd meg nyíltan, egyenesen. Látni fogod a reakcióból választ.
Ha elég gonosz vagy ahhoz, hogy ezt váratlanul, egy teljesen más hangulatú szituációban teszed, akkor a váratlanság felnagyítja a kérdés hatását, sokkal nagyobb lesz a zavara, ha nem ártatlan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!