Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szülinapi tortáján férfi nemi szerv?
Mit gondoltok férfiak arról a 3 gyerekes, férjezett, 30 alatti édesanyáról, aki évek óta csalja a férjét, és a szülinapi tortáján egy marcipánból készült férfi nemi szerv van?
Van-e olyan férfi, akinek bejön az ilyen nő, és mit gondoltok róla?
Azt hogy férje valószínűleg még régebben csalja őt, és az érzelmi sivárság elől menekúlt egy másik férfi szerető és megértő karjai közé.
A tortát meg nyílván az érzelmi bántalmazó férj intézte, hogy ezzel is passzív-agresszív módon bántalmazza a nőt.
Szerintem az nagyobb baj, hogy csalja a férjét, mint az, hogy marcipánfasz van a tortáján.
Amúgy azt, hogy butus. De nem a marcipán miatt. 30 alatt 3 gyerek, vagyis tanult ember nem lehet, sokat nem dolgozhatott életében, nyilván nincs jó munkaerőpiaci helyzete. Emiatt nem tudja elhagyni a férjét, mert anyagilag rá van utalva. Viszont a házassága egy kalap szar, ezért csalja.
A marcipán itt a legkisebb baj.
Pont, mint a kolléganőm!
Nekem kávés tortám van szinte minden évben, mert én azt szeretem, ő meg a facért van megőrülve. Hát ennyi. Amúgy a kolléganőm elég csinos, jó alakú, gyakorlatilag sorban állnak nála a pasik, akik elválnának érte, ő meg pár havonta más házasságot dúl szét. Ezt élvezi. Utána meg a férje könyörög neki, hogy ne hagyja el.
Ha egy nő elég jól néz ki, akkor bármekkora toprongy lehet belsőre, odavannak érte a pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!