Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szó szerint hányingerem van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szó szerint hányingerem van tőle? (!)

Figyelt kérdés
Az exem rejtett nárcisztikus (igen, valóban az, nem én találtam ezt ki, sajnos nagyon sokáig fel sem tűnt hogy az) és utólag tudtam meg, hogy megcsalt prostituáltakkal, hogy mellettem párhuzamosan még 2 kapcsolata volt, mindkettő foglalt nővel, mindkettőnek van gyereke is, és férfiakkal is megcsalt! Konkrétan sokkot kaptam de fizikailag is. Ha csak véletlen eszembe jut az az ember, szó szerint hányingerem van, és hatalmas indulat vesz erőt rajtam. Már jó ideje nem beszélünk, de a bennem lévő sokk (érzelmileg, emberileg, fizikailag) semmit nem enyhül. Meg belegondolok hogy kivel voltam együtt, hogy mikre képes, mennyire gátlástalan, akkor meg attól leszek rosszul. Mikor fog ez elmúlni bennem?
2022. aug. 12. 23:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
9-10, sajnálom hogy te is keresztül mentél hasonlón. Amig valaki nincs ilyennel kapcsolatban, fogalma sincs arról, hogy mit okoznak, és szándékosan, tudatosan, semmit sem törődve a másikkal. Olyan szinten kegyetlenek, hogy az már nem is emberi. Annak örülök, hogy sikerült normális társra találnod, sok boldogságot kívánok nektek!
2022. aug. 13. 03:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, 9-10-es válszoló vagyok. Tudom milyen rossz. Ha szeretnél róla beszélni valakivel, nekem írhatsz privát üzenetben nyugodtan! Én sajnos átérzem.

De mint írtam is, ahhoz hogy "kimenjen a fejemből" az a sok rossz, amit az az ember okozott nekem, szükség volt ahhoz hogy valaki segítsen elfelejteni mindezt. Amióta beleszerettem a pasiba, aki utána jött, azóta már inkább csak vele foglalkozok és nem azzal hogy átvert a Nárcisz tavaly.

2022. aug. 13. 03:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem irigyellek, aki nárcisztikus az pokollá teszi mások életét, sajnos van ebben tapasztalatom. Az emberek el sem tudják képzelni mikre kèpes egy ilyen ember. Elképesztően hazudozók, mindig másokat okolnak, ígérgetnek... fú hagyjuk is.
2022. aug. 14. 20:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Leirnatok pontosan, hogy derult ki a dolog?

Az en baratomrol is eros gyanum van a leirtak alapjan .. kideritettem veleltenul, hogy amig nem vagyok otthon prostikat hiv fel, aztan amikor ezzel szembesitettem eleg brutal modon letagadta, min egy profi szinesz udy adta elo azt allitotta, hogy csak heccbol hivja oket, regi sertettseg.

De masoknak is elkepsztoen tud hazudni, neha ulok es meredezik a szemem, hogy mit hazudik masoknak.

Valamint sokszor vegletekig erzeketlen tud lenni, maskor meg persze rendkivul erzekeny sir es addig beszel mig meg nem gyoz az igazarol.

2022. aug. 15. 17:02
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
14. Biztos, hogy az, amit leírtál tipikus tünete. Rommá manipulálja az ilyen a másikat, a végén meg te érzed magad hibásnak. Elmondom nagyon nehezen fogsz megszabadulni egy ilyen embertől.
2022. aug. 15. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!