Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzasztoan érzem magam. A férjem mellett beleszerettem valakibe. Hogy lehetek ennyire éretlen? Nem akarom ezt érezni, de nem tudom szabadulni tőle. Segítsen valaki!
10es tökéletesen leírta a helyzetet.
Egy ennyire hosszútávú kapcsolatban a monogámia manapság nem egy fenntartható állapot. Vagyis fenntartható, de kb úgy mint a papoknak a cölibátus, amit manapság mindenki inhumánusnak tart.
Ne emészd magad az érzéseiden. A bezárt madár persze hogy repülni akar, hiszen ez a természete.
A bűn amit valójában elkövetsz az nem az hogy lefeküdtél mással, hanem az hogy esélyt sem adsz a párodnak arra hogy megértsen téged. Őszinteséget persze nyilván akkor lehet várni, ha megértés is van mellé. Ezt neked kell tudni, ismerni a férjed.
Egészen addig komolyan tudtam venni az írásod, amíg elő nem került a harmadik csóka. A férjedre nem vagy tekintettel, a szerelmed egy másik, de arra sem vagy tekintettel.
Beszélj a férjeddel, hogy nem élted ki magad, szervezzezek be valakit, mert ez így nem oké.
A gyerek megsínyli.
Tiszteld meg a ferjed azzal hogy elmondod neki es elvaltok. Ez nem csak egyszeri becsiccsentett felrelepes volt hanem tobbszori, tudatos, ami a jovoben is nagy esellyel meg fog ismetlodni.
Te nem tiszteled magad, de legalabb tiszteld meg a masikat.
Ja hogy nehez? Megfozted a levest, edd is meg.
Én átérzem a helyzeted, bár nálunk a férjemmel őszinte a kapcsoltunk és mindent meg tudunk beszélni, így ezt is. Ez mentette meg a kapcsolatunkat is.
Én nem gondolom, hogy a monogámiával lenne a gond, de egyszerűen más világban élünk. Folyamatossan kapjuk az ingereket. Könyvek szólnak arról hogy hogy elviszi a gyerekek figyelmét a folyamatos inger, akkor egy felnőttét? Rohanunk mindig mindenhova, soha nem állunk meg gondolkodni, elméjülni semmiben.
Ha már a monogámiáról egyesek így elgondolkodtak, akkor a kövi feladat, hogy gondolkodj el azon miért voltál hálás az utóbbi időben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!