Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi értelme van a szeretői kapcsolatnak?
Olyat ismerek aki hider es smucig. Nem akar bújósat ölelőset szerelmest törődőset jatszani max annyit ami elég a szexhez. És költeni sem a nőre, tervezni sem, pedig gazdag.
(Alapvetően szimpla önzőség, nem akar beletenni semmit, csak kivenni belole)
Más azért mert a szeretőnek nincsenek jogai, számonkéregetni őt, nem megy az agyára. Nem kérdez.
Másoknál a szerető bevállal minden sz.rt, az otthoni nővel meg megy a romantikus es "tiszteletteljes szex csak
Valakinek egotuning, kapuzárás ellensulyozás, lelki szemetes is, ingyenbnő fílinges is
Mi értelme? jól érzem magam és nem forgatnak ki a vagyonomból, nem próbálják irányítani az életemet és nem balhéznak velem felesleges dolgokon.
E
2 vagyok
Elvált férfiként mondom, hogy soha nem leszek újra úgy párkapcsolatban, hogy olyan kompromisszumokat hozzak amibe magamtól soha nem egyeznék bele. Nem érdekel mit csinál a partnerem nap közben, amikor együtt vagyunk az legyen jó és hozzuk ki egymásból a legjobbat. Nem vagyok kíváncsi a problémáira és arra sem amikor rossz napja van.
Osztani tudom csak a #2. Válaszolót.
Nagyon engem személy szerint az se érdekel ha megtudja a feleségem. Vagyonomat már kimentettem, úgyhogy pereskedhetne is tőlem.
2-es válaszoló, ezek szerint akkor az intimitás és az elköteleződés hiányzik, a szenvedély megvan.
Ez kizárólag szexkapcsolat, a szeretői státusz számomra komolyabb, benne van a belső kitárulkozás, lélek is. Én kiváncsi vagyok a szeretőm nehézségeire is ugyanúgy, hogy az öröm pillanatai is fontosak. Játszma, irányítás nem kell
Nem lennék szerető, ahhoz túl nyugodt típus vagyok.
Tartani pedig nem tudnék, mert nem férne bele soha az alapvető emberi értékeimbe.
Szeretovel meglehet elno azt amit a kapcsolat elejen jo resz volt!
Randik szextalik.
Ami belefer es mellette ugyanugy lehet beszelgetni mint az ember a parkaval teszi
Ketto megadja megadhatja mind azt a pluszt amit egy szimpla nem tud.
Nincs benne a szurkeseg!
Drága angyalom. Te nőből vagy es nem ertheted ezt.
Ha van fiú testvered kerdezd meg tőle
De válaszolok neked: régi mondas úgy tartja,1 feleség és 10 szerető.
Csók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!