Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak, mi értelme van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi értelme van a szeretői kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Kizárólag a szex? Nálatok van érzelem is, vagy csak testi vágy? Ki miért tart szeretőt? Érdekel a motiváció!

2022. aug. 1. 23:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%

Olyat ismerek aki hider es smucig. Nem akar bújósat ölelőset szerelmest törődőset jatszani max annyit ami elég a szexhez. És költeni sem a nőre, tervezni sem, pedig gazdag.

(Alapvetően szimpla önzőség, nem akar beletenni semmit, csak kivenni belole)

Más azért mert a szeretőnek nincsenek jogai, számonkéregetni őt, nem megy az agyára. Nem kérdez.

Másoknál a szerető bevállal minden sz.rt, az otthoni nővel meg megy a romantikus es "tiszteletteljes szex csak

Valakinek egotuning, kapuzárás ellensulyozás, lelki szemetes is, ingyenbnő fílinges is

2022. aug. 1. 23:08
 2/11 anonim ***** válasza:
66%

Mi értelme? jól érzem magam és nem forgatnak ki a vagyonomból, nem próbálják irányítani az életemet és nem balhéznak velem felesleges dolgokon.

E

2022. aug. 2. 00:15
 3/11 anonim ***** válasza:
37%

2 vagyok

Elvált férfiként mondom, hogy soha nem leszek újra úgy párkapcsolatban, hogy olyan kompromisszumokat hozzak amibe magamtól soha nem egyeznék bele. Nem érdekel mit csinál a partnerem nap közben, amikor együtt vagyunk az legyen jó és hozzuk ki egymásból a legjobbat. Nem vagyok kíváncsi a problémáira és arra sem amikor rossz napja van.

2022. aug. 2. 00:18
 4/11 anonim ***** válasza:
40%

Osztani tudom csak a #2. Válaszolót.

Nagyon engem személy szerint az se érdekel ha megtudja a feleségem. Vagyonomat már kimentettem, úgyhogy pereskedhetne is tőlem.

2022. aug. 2. 05:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Érdekes hozzáállás a pasik részéről.. és nőkent a 2es válaszolóval egyes mondataival egyet kell értsek😁😃
2022. aug. 2. 07:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szinte semmi, én inkább mingli kapcsolatra vágyom.
2022. aug. 2. 08:37
 7/11 A kérdező kommentje:

2-es válaszoló, ezek szerint akkor az intimitás és az elköteleződés hiányzik, a szenvedély megvan.

Ez kizárólag szexkapcsolat, a szeretői státusz számomra komolyabb, benne van a belső kitárulkozás, lélek is. Én kiváncsi vagyok a szeretőm nehézségeire is ugyanúgy, hogy az öröm pillanatai is fontosak. Játszma, irányítás nem kell

2022. aug. 2. 10:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem lennék szerető, ahhoz túl nyugodt típus vagyok.

Tartani pedig nem tudnék, mert nem férne bele soha az alapvető emberi értékeimbe.

2022. aug. 2. 10:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szeretovel meglehet elno azt amit a kapcsolat elejen jo resz volt!

Randik szextalik.

Ami belefer es mellette ugyanugy lehet beszelgetni mint az ember a parkaval teszi

Ketto megadja megadhatja mind azt a pluszt amit egy szimpla nem tud.

Nincs benne a szurkeseg!

2022. aug. 2. 21:05
 10/11 anonim válasza:
47%

Drága angyalom. Te nőből vagy es nem ertheted ezt.

Ha van fiú testvered kerdezd meg tőle

De válaszolok neked: régi mondas úgy tartja,1 feleség és 10 szerető.

Csók

2022. aug. 5. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!