Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van meg ertelme ennek a kapcsolatnak? Vagy ez lenne a normalis?
Hát ja. Amikor meglátod hogy a pasid küldi a másiknak hogy milyen jól néz ki, és akkor egy szarnak érzed magad. Ismerős érzés. És akkor olyan kukák hogy nem értik hogy mi a bajod. 😖
De egyébként ez nem jó nyilván te is érzed. Viszont szerintem a személyiséged tesz egyre szebbé. Ahogy megismer egyre jobban, úgy a belsőd a külsődet is szebbé teszi.
Én nem tudok ilyen beszélgetésről a páromnál, és nem is szeretnék mert tudom hogy nagyon fájna szóval remélem nincs is.
Viszont annó beszéltem egy pasival, aki szerint hiába van barátnője, attól még imádja szereti azt akivel van, de közben mást is megnéz és ugyanúgy mondja hogy megdná.
Ismerek olyat is, aki szerint ez nem normális.
És én ebből a két véleményből gondolom azt, hogy van aki ilyen, van aki olyan.
Szerintem a barátod szerint ez normális, de attól még ugyan úgy érted van oda csak neki ez ilyen plusz.
Tulajdonképpen én sem értem, csak gondolom, hogy így van.
Nálam ott vérzett el az utolsó exem, hogy ő is magas elvárásokat próbált felém támasztani. Lapát volt azonnal, amikor rájöttem, hogy csak nekem kellene formálódnom az ő elképzelései szerint. Amikor összejöttünk, akkor is ugyanolyan voltam, mint később. Ha ez nem felelt meg, akkor mi a fszomért jött össze velem?
Azért, hogy átalakítson a kénye-kedve szerint? Ezt benézte.
Az ilyen beszélgetés után viszont azonnal lapát lett volna, ha találtam volna ilyet. Ez végtelenül megalázó egy kapcsolat kezdetén. Hiába a későbbi dicséret, ha az elején ilyen kijelentései voltak.
Ha ilyen kiderülne, baxnám ki az illetőt. Nem mentség, hogy az elején volt. Szóval akkor úgy indult, hogy mindegy, jó lesz neki ez is, talán bejön. Hogy a többi gyerekes szarságot ne is említsem. Mert nem a tinibe lett kiíva.
Hát, nekem ez nem fér bele, sorry.
"Egyaltalan nem erzem magabiztosnak mellette magam. Folyamatos megfelelesi kenyszert erzek. Illetve magas elvarasokat is tamaszt felem (mikozben en ugy fogadom el ot ahogy van)."
Ha ezeket érzed, régen rossz az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!