Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme ennek a kapcsolatnak?
Tesóm 22 éves, otthon lakik, de dolgozik. Idén volt neki az első kapcsolata ahol végre elvesztette a szüzességét is. Előtte semmi. De 8 hónap után vége lett, a srác azzal küldte el, hogy elmúlt a részéről a szerelem.
Tesóm míg együtt voltak sem adta önmagát hiába mondtam neki hogy ez nem lesz jó.
Pl. Mikor jött a srác mindig kitakarította az egész lakást, csinált vacsit neki, kisminkelte magát, direkt kihívóbb ruhákat vett fel. És folyamatosan posztolt facebookon, de ott is úgy nézett ki mintha nem is ő lenne.
Átlag csaj picit molett pattanásos és mackó nadrágot hord itthon. Semmi extra.
Na most a múltkor elszólta magát hogy valakivel ismerkedik, de ő a 3.mert hogy a srác kapcsolatban van.
Én mondtam neki h szerintem ez nem jó ötlet, meg hogy ebből se lesz sok minden. De ő nem igazán hallgat másra.
Unokatesom meg még erősíti is, hogy más is így jött össze, hogy kitúrta kvázi a kapcsolatban lévő csajt.
Vélemény? Mit tanácsoltok? Miben tudnék neki segíteni?
Sajna barátnői nincsenek, ő ilyen otthon ülök anyám szoknyája mellett típus.
Én vagyok egy 30 éves ffi
Van egy 22 éves húgom (róla szól a sztori)
Akinek volt eddig egy kapcsolata ahol őt küldték el
Most épp tönkre akar tenni egy kapcsolatot mert ő a 3.kerék
Ebben az egyik nő nemű unokatesonk támogatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!