Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki megcsalja a párját nem fél?
Onnan jutott ez most eszembe, hogy pár éve léptem ki a lakásomból, erre ott volt a tek a rendőrség...mert hogy a szomszédban a tiszta jól szituált főorvos pali megölte a feleségét, mert kiderült hogy megcsalta. Ma meg olvastam itt az oldalon a 9es választ ennél a kérdesnél és a hajam égnek állt...
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
6.
Igen...azóta törölték. Az volt benne, hogy a válaszoló tételesen levezette, hogy miután a nője megcsalta és lelépett a közös gyerekükkel, a pali nyomorékká üttete a nő szeretőjét...a nőnek szétvágatta az arcát örökre elcsúfítva és visszavette a gyerekét akit azóta is ő nevel.
Volt olyan csajom, akinél féltem hogy mérget tesz a kávémba.
Valszeg meg is tette volna, ha megtudja miket műveltem a háta mögött. De ez egy ilyen életmód
7, Ez a sztori egy incel képzelgése volt. Szerinted ha ezt tényleg megteszi akkor, nem derül ki, nem nyomja fel a bűnöző akit felbérelt és nála hagyják a gyereket? Nem a börtönben tágítanák a lukát? Ahhoz meg hogy annyit fizessen hogy a bérenc kussban leülje érte a börtönt is nem átlag dolgozónak, hanem valami illusztris pénzembernek, politikusnak, celebnek kell lennie. Arról meg már beszámolt volna a média ha egy ismert ember feleségének szétvágják az arcát
a szeretőjét meg megnyomorítják. De én semmi ilyesmit nem olvastam még sehol. Sőt akkor is beszámolt volna egy ilyen esetről a média ha nem ismert emberekkel történik ahogy pl.a megvakított kemecsei nőt is ismeri az ország. Gondolkozz már kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!