Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki megcsalja a párját nem fél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki megcsalja a párját nem fél?

Figyelt kérdés

Onnan jutott ez most eszembe, hogy pár éve léptem ki a lakásomból, erre ott volt a tek a rendőrség...mert hogy a szomszédban a tiszta jól szituált főorvos pali megölte a feleségét, mert kiderült hogy megcsalta. Ma meg olvastam itt az oldalon a 9es választ ennél a kérdesnél és a hajam égnek állt...

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

2022. júl. 30. 20:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Nem félünk.
2022. júl. 30. 20:09
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Ez az iráni főorvos pali volt? Ott ez a szokás...bevallalta a nő mikor hozzáment....
2022. júl. 30. 20:10
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Nem. Már kihalt volna az emberiség.
2022. júl. 30. 20:28
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem feltételezik, hogy egy pszichopata állat a házastársuk, mivel normális ember valóban nem csinál ilyet senkivel se. Ki nem szarja le, hogy volt egy minor sérelme, a megcsalás ahhoz képest az, mint amit az ilyen retardáltak művelnek bosszúként. Hisztis, önbíráskodó senkiházi az ilyen, aki azt hiszi bármit megtehet, mert "őfelségét" átverték és megalázták. Engem is csaltak meg, de eszembe nem jutna ilyen elmebeteg módon viselkedni. Ezek az emberek közveszélyesek, és ezen a ponton túl le is szarom a sérelmüket, mert egy nagy nulla ahhoz képest, amit ők műveltek, remélem a sitten rohadnak.
2022. júl. 30. 20:49
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Aki ilyen, amellett tök mindegy, mit csinálsz. ha nem ezért, majd azért öl meg, mert sós lett babfőzelék. Pszichiátriai esetek az ilyenek.
2022. júl. 30. 21:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs 9-es válasz a linknél.
2022. júl. 30. 21:49
 7/11 A kérdező kommentje:

6.

Igen...azóta törölték. Az volt benne, hogy a válaszoló tételesen levezette, hogy miután a nője megcsalta és lelépett a közös gyerekükkel, a pali nyomorékká üttete a nő szeretőjét...a nőnek szétvágatta az arcát örökre elcsúfítva és visszavette a gyerekét akit azóta is ő nevel.

2022. júl. 30. 22:02
 8/11 anonim ***** válasza:
30%

Volt olyan csajom, akinél féltem hogy mérget tesz a kávémba.

Valszeg meg is tette volna, ha megtudja miket műveltem a háta mögött. De ez egy ilyen életmód

2022. júl. 30. 22:29
 9/11 anonim ***** válasza:
89%

7, Ez a sztori egy incel képzelgése volt. Szerinted ha ezt tényleg megteszi akkor, nem derül ki, nem nyomja fel a bűnöző akit felbérelt és nála hagyják a gyereket? Nem a börtönben tágítanák a lukát? Ahhoz meg hogy annyit fizessen hogy a bérenc kussban leülje érte a börtönt is nem átlag dolgozónak, hanem valami illusztris pénzembernek, politikusnak, celebnek kell lennie. Arról meg már beszámolt volna a média ha egy ismert ember feleségének szétvágják az arcát

a szeretőjét meg megnyomorítják. De én semmi ilyesmit nem olvastam még sehol. Sőt akkor is beszámolt volna egy ilyen esetről a média ha nem ismert emberekkel történik ahogy pl.a megvakított kemecsei nőt is ismeri az ország. Gondolkozz már kicsit.

2022. júl. 30. 22:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem félek. Jobban alátudnék tenni mint o nekem.
2022. aug. 1. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!