Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha megcsalt a párod de vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsalt a párod de vissza fogadtad milyen feltétleid voltak? Ilyenkor mit vársz el a párodtól hogyan bizonyítson?

Figyelt kérdés

2022. júl. 26. 13:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogadtam vissza. Soha többet nem bízom meg abban, aki becsapott, bárki legyen: rokon, ismerős, barát, munkatárs, bolti eladó, akárki.
2022. júl. 26. 13:38
 2/13 anonim ***** válasza:
9%
3 havonta egy édeshármas. Érdekes módon amióta ő is élvezi, nem akar félre járni...
2022. júl. 26. 13:49
 3/13 anonim ***** válasza:
36%

Az én páromat(egyutt 4év) látták valakivel csókolózni.

En szünetet kértem.

Szünet alatt simán elvolt nelkulem boldogan, nőket hurcolt fel a lakásunkra, főzöcskézett nekik meg elhaverkodott veluk(a kapcsolatunkban mellettem soha egy nőt nem hozott haza)és fűzte az agyukat.

En azt lattam marhára nem hianyzom neki. Ekkor láttam meg őt, ki is ő nélkülem.

Kibékultem ugyan, de már nyitott szemmel jártam mellette, már csak leválni akartam, szakitasi fajdalmat elkerülni. Aztan (1-2 honap)otthagytam egy kulfoldi munka miatt. Akkor elbőgte magát ugyan, de a kovetkező nőit csalja agyba főbe.

2022. júl. 26. 14:04
 4/13 anonim ***** válasza:
59%

Folyt

Amikor a kapcsolat mélyrepülésben van es szünet van és szakítás szélén állunk, én mélyen magamba roskadva sírnék és nem pasikról repkednék pasikra HA érdekel a párom, ha szeretem, szerelmes vagyok.

Abban az esetben ha nem, akkor csinálnám csak ezt mint ő.

2022. júl. 26. 14:07
 5/13 anonim ***** válasza:
13%

Kapcsolatunk alatt nem engedtem h bármit is vegyen nekem, sexben sem mentem bele az ő kívánságaiba, mondjuk h kis buta cukit játszottam h meg tudjam milyen ember is ő(5 hónapig voltunk együtt). Ha engem nem hallgatott meg én sem figyeltem rá direkt stb... Füves.Megcsalt, ki is léptem csak nemtudta h tudom h megcsalt. Kb 3 hétre közöltem, azzal a nővel is maradt.

De egyszer csak szétmentek. Megkeresett, rájött h én még csak ismerkedős fázisban voltam.Kibékültünk. Most vennie kell nekem mindent is, havonta egyszer szadomadozhatok rajta(most tudta meg h nekem ez kell), 5 hónapig vezettem a lakása háztartását most nem csinálok semmit 😁Egy igazi kis csicskát csináltam belőle h ne legyen ideje félredugni. Most én fejlődöm, előtte elnyomott. Mondjuk h ez a bosszúm. Nemtudom meddig tart nálam, majd kiderül

2022. júl. 26. 14:19
 6/13 anonim ***** válasza:
68%
Egy drogos engem is megcsalt. Bizonyítson úgy h messzire elkerül 😃
2022. júl. 26. 14:21
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
Ki az a hülye akit ha megcsaltak valaha visszaengedi azt a darab sz@rt?
2022. júl. 26. 14:22
 8/13 anonim ***** válasza:
25%

3.és 4. Vagyok

Ellenben másik exem egy hónapon át is sírt nekem a telefonba hogy béküljünk ki, napi 50 szer hívogatott és ejszaka meg órákon át. (Ő speciel nem csalt meg mas miatt szakítottam), csak van egy kis különbség a 2 ex közt ki szeretett es volt hű es ki nem..

2022. júl. 26. 14:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan szabhatsz feltételeket, úgyis újra félredug, mert valamit nem kap meg amit mástól igen.
2022. júl. 26. 18:21
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván az,hogy onnatól tiszta lappal, és az első gyanús

jelre repül.De ez csak akkor működik,ha még mindkét fél akarja a másikat.

Nekünk sikerült, 30 éve vagyunk együtt, és egyszeri megcsalás volt.

2022. júl. 27. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!