Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerető státuszban lévő nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető státuszban lévő nők, ti mennyire vagytok elnezőek a nős szeretovel szemben?

Figyelt kérdés
Pl. ha nem ír, hív vissza mennyire esik rosszul. Vagy, ha lemond egy találkozót. Alakulóban van egy viszony. Megbeszeltuk, hogy hívom, erre mikor hívtam úgy vettem észre törölte a számom mert nem tudta, hogy én vagyok. Azt mondta visszahiv, azóta sem hívott, de ezt megelozoen nagyon nyitott volt. Nem tudom mi történhetett..lehet hagynom kéne az egészet.
2022. júl. 19. 12:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
43%
Az én szeretőm is kevesebbet ír mint én azt szeretném, sajnos ezt nem tudom elfogadni, így elkezdtem más férfiakkal is beszélgetni. L
2022. júl. 20. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!