Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerető státuszban lévő nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető státuszban lévő nők, ti mennyire vagytok elnezőek a nős szeretovel szemben?

Figyelt kérdés
Pl. ha nem ír, hív vissza mennyire esik rosszul. Vagy, ha lemond egy találkozót. Alakulóban van egy viszony. Megbeszeltuk, hogy hívom, erre mikor hívtam úgy vettem észre törölte a számom mert nem tudta, hogy én vagyok. Azt mondta visszahiv, azóta sem hívott, de ezt megelozoen nagyon nyitott volt. Nem tudom mi történhetett..lehet hagynom kéne az egészet.
2022. júl. 19. 12:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Ez offos szerintem.
2022. júl. 19. 12:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Bárki akiknek párja van vagy csak többvasat talonokatvtart, mindenképpen kevesebb energiát fordit egy nőre mint az aki abszolut egyedülállo es talonjai sincsenek. Ez utóbbiakban sokkal nagyobb az akarom, a tüz vagy a motiváció, gyakrabban akarnak találkozni beszelni stb, az előbbiek pedig értelemszerűen kevésbé, vagy hanyagolónak is tűnhetnek ezáltal

Rendszerint annak való alacsonyabb kapacitásu vagy rezgésszintű kapcsolat akit szintén "ellát" egy másik, és fedezi a hiányerzést, tehát párja van vagy többvasat tart.

2022. júl. 19. 12:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem keresel függetlent?
2022. júl. 19. 13:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Elnézem, de nem örülök neki.
2022. júl. 19. 13:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért alázod magad meg ennyire?
2022. júl. 19. 13:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki olyan emberrel kezd, akinek van párja, az nem értem, hogy mi a fhaszt csodálkozik. Te nem a párja vagy, hanem csak egy nő, akit qrogat titokban. Nem értem, hogy miért jó ez az embereknek, qrva megalázó szerintem.
2022. júl. 19. 13:36
 7/11 anonim ***** válasza:
44%
Ez nem így van. A szerető inkább a párja a férfinak. A feleség csak a múltból maradt rajta.
2022. júl. 19. 13:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
#7 Ha a múltból maradt rajta, akkor miért a felesége még mindig?
2022. júl. 19. 13:53
 9/11 anonim ***** válasza:
78%
Gyerekek miatt, vagy lakás miatt. Nem akar vele lenni.
2022. júl. 19. 14:01
 10/11 anonim ***** válasza:
51%

Mi általában messengeren beszélünk de egész álló nap. Néha van, hogy "eltűnik" de mindig megírja mit csinál(t), képeket is küld.

Hívogatni nem szoktam soha!

De amúgy is mindig ő ír nekem, már reggel.

Szerintem ne erőltesd ha ennyire nem megy.

Most ezen nem fogok leállni vitatkozni de a 9-esnek igaza van. Mi is ilyen szituban vagyunk. A házat még hagyná is a feleségnek, de a gyerekkel zsarolja. Miközben már a nő tud rólam, mert komolyan gondolnánk. Mondjuk én elengedem a férfit ha úgy alakul.

2022. júl. 19. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!