Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető státuszban lévő nők, ti mennyire vagytok elnezőek a nős szeretovel szemben?
Bárki akiknek párja van vagy csak többvasat talonokatvtart, mindenképpen kevesebb energiát fordit egy nőre mint az aki abszolut egyedülállo es talonjai sincsenek. Ez utóbbiakban sokkal nagyobb az akarom, a tüz vagy a motiváció, gyakrabban akarnak találkozni beszelni stb, az előbbiek pedig értelemszerűen kevésbé, vagy hanyagolónak is tűnhetnek ezáltal
Rendszerint annak való alacsonyabb kapacitásu vagy rezgésszintű kapcsolat akit szintén "ellát" egy másik, és fedezi a hiányerzést, tehát párja van vagy többvasat tart.
Mi általában messengeren beszélünk de egész álló nap. Néha van, hogy "eltűnik" de mindig megírja mit csinál(t), képeket is küld.
Hívogatni nem szoktam soha!
De amúgy is mindig ő ír nekem, már reggel.
Szerintem ne erőltesd ha ennyire nem megy.
Most ezen nem fogok leállni vitatkozni de a 9-esnek igaza van. Mi is ilyen szituban vagyunk. A házat még hagyná is a feleségnek, de a gyerekkel zsarolja. Miközben már a nő tud rólam, mert komolyan gondolnánk. Mondjuk én elengedem a férfit ha úgy alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!